Mamografija

BESPLATNI MAMOGRAFSKI PREGLEDI
ZA ŽENE S INVALIDITETOM

mamografija

Sukladno Zagrebačkoj strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2016. do 2020., u cilju promicanja zdravlja i sprečavanja nastanka invaliditeta i težih oštećenja zdravlja, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Povjerenstvom za osobe s invaliditetom Grada Zagreba i udrugama organizira besplatne preventivne mamografske preglede za žene s invaliditetom.

Pregledi će se obavljati tijekom mjeseca prosinca 2017. godine i tijekom mjeseca siječnja 2018. godine, a prema popisu kojeg će izraditi Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji s udrugama. 

Pregledi će se obavljati u ambulanti Zavoda (u prizemlju), na adresi Mirogojska cesta 16. Pristup ambulanti, kao i sam prostor, u potpunosti su prilagođeni osobama s invaliditetom (osiguran parking, ulaz u ambulantu i kabina za presvlačenje).

 

Na pregled mogu doći sve žene starije od 38 godina, koje u zadnjih godinu dana nisu obavile mamografiju. Za pregled nije potrebna liječnička uputnica, niti zdravstveno osiguranje.

 

Pozivamo sve zainteresirane članice UIR Zagreba koje zadovoljavaju prethodno navedene uvjete da se za pregled prijave u UIR Zagreba osobno, putem telefona (01/4829119, 4829392, 4876301) ili e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) najkasnije do 29. studenog ove godine.
Po završetku prijava, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji sa Zavodom utvrdit će termine o ćemu će svaka prijavljena članica na vrijeme biti obaviještena.

Podaci potrebni prilikom prijave su: ime i prezime, članski broj, godina rođenja, kontakt broj telefona/mobitela i eventualnu napomenu ukoliko je riječ o osobi u kolicima.

 

Aktivnosti

 • Ljetovanje +

  L J E T O V A N J E     2 0 1 8 .

  Za 2018. godinu UIR Zagreba zaključila

  Opširnije
 • Mobilni tim +

  Dio klupskih aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za
  socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

  grad zagreb logo

  Mobilni tim

  Opširnije
 • Thalassotherapia Crikvenica +

   

  REKREATIVNO-ZDRAVSTVENI PROGRAM

  Suradnja sa Thalassotherapijom Crikvenica, Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju PGŽ

  Vila ISTRA , bolnički dio

  Smještaj: dvokrevetna soba

  Opširnije
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7