Stimulacija

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine, osmislili smo dvije nove stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI te UČLANI NOVOG ČLANA. Dok kroz prvu učite i osvajate vrijedne nagrade, u drugu se uključujete aktivnom promocijom UIR Zagreba na način da se prema vašoj preporuci netko učlani u UIR Zagreba.

 

UČI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem kvalitetnog informiranja članstva UIR Zagreba o temama vezanim za prava i zaštitu osoba s invaliditetom, aktivnosti i djelovanje UIR Zagreba te drugim temama značajnim za kvalitetu života osoba s invaliditetom.


Aktivnost će se provesti na svim predavanjima / prezentacijama u razdoblju od 01.01-30.11.2018. godine i svaki će dolazak na predavanje / prezentaciju biti bodovan.
Po završetku šest predavanja / prezentacija bez prethodne će se najave provesti kviz u okviru kojeg će biti moguće ostvariti dodatne bodove.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju za 2018. godinu možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Rezultate nakon održanih predavanja u 2018. možete pronaći ovdje Bodovi, a nakon predavanja održanih u 2017. godini ovdje: Bodovi

 

NAJAVE:

- u utorak, 16. listopada u 15,00 sati povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti, pravnik UIR Zagreba, Joško Matić, mag. iur. održat će predavanje na temu "Socijalna prava u Republici Hrvatskoj"

- u srijedu, 24. listopada u 14,30 sati će članica UIR Zagreba, ujedno i volonterka u UIR Zagreba, dobitnica ovogodišnje nagrade "Naj volonter", Karla Dragica Pongrac održati predavanje na temu "Sukobom do mira?" 
Treba li govoriti o problemima, ili za "mir u kući" prešutjeti i trpjeti? Kada progovorimo, naići ćemo na otpor. Zašto prihvatiti sukob i kako se kroz njega izboriti za svoje potrebe, promjene, rješenja ili ciljeve? Kako upravljati sukobom da postignemo željeno i potrebno, a da ne povrijedimo drugu osobu, da sačuvamo odnos i podignemo ga na višu razinu? Saznajte odgovore na predavanju.

- u srijedu, 21. studenog 14,30 sati će članica UIR Zagreba, ujedno i volonterka u UIR Zagreba, dobitnica ovogodišnje nagrade "Naj volonter", Karla Dragica Pongrac održati predavanje na temu "Ostvarenje ciljeva - Desney metoda". Kako rješavati i ostvarivati zahtjevnije promjene, potrebe i ciljeve? Kako naučiti i usvojiti potrebne vještine da na putu do cilja savladamo sve prepreke? Što će nam biti "zvijezda vodilja" i najveća podrška, trajna motivacija ako se ostvarenje zakomplicira i oduži? Upoznajte "Desneyevu metodu" kreativnih rješenja uz fleksibilnost prilagodbe konačnog cilja realnim okolnostima na predavanju. 

- u srijedu, 19. prosinca 14,30 sati će članica UIR Zagreba, ujedno i volonterka u UIR Zagreba, dobitnica ovogodišnje nagrade "Naj volonter", Karla Dragica Pongrac održati novogodišnju radionicu na kojoj će nam dati odgovore na brojna pitanja i pomoći nam da naučimo prepoznati i postavljati prioritete: Kako i zašto donositi odluke u potpunoj slobodi izbora? Kako postaviti prioritete i živjeti kvalitetno, ispunjeno i zadovoljno u skladu sa svojim mogućnostima? Treba li slijediti svoje snove i ići zahtjevnijim putem do njihova rješenja i ostvarenja? 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČLANI NOVOGA ČLANA 

Što nas je više, to smo jači!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem poticanja članova na aktivno sudjelovanje u promociji UIR Zagreba.

Kako to postići?
Najbolji promotori su oni koji su aktivno uključeni u aktivnosti. Stoga, proširite informacije i upoznajte invalide rada s aktivnostima UIR Zagreba te ih potaknite na učlanjenje i uključenje u rad UIR Zagreba. Osim promocije UIR Zagreba, svaki će član pronaći dodatni način kojim će zadovoljiti svoje potrebe i interese.

Najaktivniji članovi bit će prikladno nagrađeni, a detalje o načinu uključivanja u 2018. godini, kao i nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije. 

U 2017. godini, najviše članova učlanila je Biserka Martić.

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi. 

Aktivnosti

 • Ljetovanje +

  L J E T O V A N J E     2 0 1 8 .

  Za 2018. godinu UIR Zagreba zaključila

  Opširnije
 • Mobilni tim +

  Dio klupskih aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za
  socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

  grad zagreb logo

  Mobilni tim

  Opširnije
 • Thalassotherapia Crikvenica +

   

  REKREATIVNO-ZDRAVSTVENI PROGRAM

  Suradnja sa Thalassotherapijom Crikvenica, Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju PGŽ

  Vila ISTRA , bolnički dio

  Smještaj: dvokrevetna soba

  Opširnije
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7