Dodjela nagrada

DODJELA NAGRADA, PRIZNANJA I ZAHVALNICA

Sukladno "Pravilniku o dodjeli nagrada, priznanja i zahvalnica" Upravni je odbor na svojoj 22. sjednici održanoj 2. svibnja 2018. godine donio odluku da će povodom Dana UIR Zagreba dodijeliti sljedeće nagrade ukoliko za iste bude prijavljenih kandidata s opravdanim postignućima za doprinos radu UIR Zagreba:

"Godišnja nagrada Udruge invalida rada Zagreba"
 (dodjeljuje se osobi koja je u razdoblju od 01.06.2017-31.05.2018. godine svojim radom, zalaganjem i stavovima trajno doprinijela radu i prosperitetu Udruge i invalida rada, općenito)

"Naj volonter"
(dodjeljuje se volonteru obzirom na trajanje i učestalost volontiranja, doprinos i rezultate volontiranja, specifičnost i prepoznatljivost volonterskih aktivnosti, zadovoljstvo korisnika volontiranja u razdoblju od 01.06.2017-31.05.2018. godine)

"Nagrada za životno djelo Marija Topić"
(dodjeljuje se za višegodišnji doprinos u radu i ostvarivanju ciljeva Udruge te za izuzetne zasluge i doprinos u ostvarivanju i promicanju socijalne, pravne i svake druge zaštite invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom)

ROK za zaprimanje prijedloga kandidata za dodjelu pojedinih nagrada je 31.08.2018. godine. Razmatrat će se prijave zaprimljene u zadanom roku isključivo u pisanom obliku uz obrazloženje.

 

Članak 7.
Prijedlog za dodjelu nagrada, priznanja i zahvalnica mogu dati tijela Udruge, članovi tijela Udruge kao i pet članova Udruge.
Predlagač je dužan prijedlog pismeno obrazložiti te ga potkrijepiti osnovnim  podacima o predloženiku i podacima o aktivnostima predloženika te njegovim postignućima kojima je pridonio radu i ostvarivanju ciljeva Udruge.

Članak 8.
Odluku o dobitniku nagrada, priznanja i zahvalnica donosi Upravni odbor uzimajući u obzir zadane kriterije.

Pravilnik je u cijelosti objavljen na oglasnim pločama u prostorijama UIR Zagreba (Nova cesta 86), kao i na mrežnoj stranici - kliknite na crveni gumb: Pravilnik

Aktivnosti

 • Ljetovanje +

  L J E T O V A N J E     2 0 1 8 .

  Za 2018. godinu UIR Zagreba zaključila

  Opširnije
 • Mobilni tim +

  Dio klupskih aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za
  socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

  grad zagreb logo

  Mobilni tim

  Opširnije
 • Thalassotherapia Crikvenica +

   

  REKREATIVNO-ZDRAVSTVENI PROGRAM

  Suradnja sa Thalassotherapijom Crikvenica, Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju PGŽ

  Vila ISTRA , bolnički dio

  Smještaj: dvokrevetna soba

  Opširnije
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7