Stimulacija

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine, osmislili smo dvije nove stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI te UČLANI NOVOG ČLANA. Dok kroz prvu učite i osvajate vrijedne nagrade, u drugu se uključujete aktivnom promocijom UIR Zagreba na način da se prema vašoj preporuci netko učlani u UIR Zagreba.

 

UČI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem kvalitetnog informiranja članstva UIR Zagreba o temama vezanim za prava i zaštitu osoba s invaliditetom, aktivnosti i djelovanje UIR Zagreba te drugim temama značajnim za kvalitetu života osoba s invaliditetom.


Aktivnost će se provesti na svim predavanjima / prezentacijama u razdoblju od 01.01-30.11.2018. godine i svaki će dolazak na predavanje / prezentaciju biti bodovan.
Po završetku šest predavanja / prezentacija bez prethodne će se najave provesti kviz u okviru kojeg će biti moguće ostvariti dodatne bodove.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju za 2018. godinu možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Rezultate nakon održanih predavanja u 2018. možete pronaći ovdje Bodovi, a nakon predavanja održanih u 2017. godini ovdje: Bodovi

 

NAJAVE:

- u ponedjeljak, 26. veljače u 14,30 sati zbog velikog interesa za temu "Psihologija kao vodič za bolji život", ponovo ćemo ugostiti volonterku UIR Zagreba Sabinu Stepić, mag. psych. - na predavanju ćete se upoznati s psihologijom i njenim spoznajama od praktične vrijednosti za sretniji i kvalitetniji život dok će naglasak biti na spoznajama vezanim uz međuljudske odnose i mentalno zdravlje

- u srijedu, 21. ožujka u 15,00 sati povodom obilježavanja Nacionalong dana invalida rada, pravnik UIR Zagreba, Joško Matić, mag. iur. održat će predavanje na temu "Razlike između tjelesnog oštećenja i invaliditeta"

- u ponedjeljak, 16. travnja u 14,30 sati pravnik UIR Zagreba, Joško Matić, mag. iur. održat će predavanje na temu "Izračun mirovine"

- u ponedjeljak, 21. svibnja u 14,30 sati saznajte od voditeljice Stručne službe UIR Zagreba, Anamarije Lazić, u što se sve kao član Udruge možete uključiti te koja prava i povlastice možete ostvariti

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČLANI NOVOGA ČLANA 

Što nas je više, to smo jači!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem poticanja članova na aktivno sudjelovanje u promociji UIR Zagreba.

Kako to postići?
Najbolji promotori su oni koji su aktivno uključeni u aktivnosti. Stoga, proširite informacije i upoznajte invalide rada s aktivnostima UIR Zagreba te ih potaknite na učlanjenje i uključenje u rad UIR Zagreba. Osim promocije UIR Zagreba, svaki će član pronaći dodatni način kojim će zadovoljiti svoje potrebe i interese.

Najaktivniji članovi bit će prikladno nagrađeni, a detalje o načinu uključivanja u 2018. godini, kao i nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije. 

U 2017. godini, najviše članova učlanila je Biserka Martić.

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi.