Stimulacija

 

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine smo osmislili novu aktivnost UČI I OSVOJI i na kraju godine dobili osvajačice vrijednih nagrada - besplatan desetodnevni boravak u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Thalassotherapia Crikvenica bile su Jovanka Carević i Kata Mileusnić.

 

Aktivnosti UČI I OSVOJI nastavljamo provoditi i u 2017. godini uz neke modifikacije i s još bogatijim fondom nagrada. Aktivnost je osmišljena s ciljem motiviranja članova na uključivanje u predavanja i prezentacije raznolikih tematika, a u svrhu poboljšanja kvalitete života te novih spoznaja i saznanja.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju možete pronaći ovdje: Detaljnije

U ovoj smo godini odlučili nagraditi svakog člana koji se odazove predavanjima, dok će se kviz odviti samo na nekima, ali vam nećemo unaprijed otkriti kojima.

Rezultate nakon svih predavanja održanih u 2017. godini u okviru kojih je održan i kviz "Uči i osvoji" možete pronaći ovdje: Bodovi

 

NAJAVE:

 

- u ponedjeljak, 23. listopada u 15,00 sati Ivica Župan, dipl. iur. odgovarat će na pitanja vezana uz sastavljanje ugovora o doživotnom ili dosmrtnom uzdržavanju, oporuka i sličnih podnesaka

- u ponedjeljak, 30. listopada u 15,00 sati organizirat ćemo projekciju filma "Dijete 31", a kojom prigodom će se predstaviti humanitarna udruga Marijini obroci čiji obroci danas u školama diljem svijeta hrane više od 1.200.000 gladne djece

- u ponedjeljak, 6. studenog u 15,00 sati prezentirat ćemo mogućnosti besplatnog učlanjenja u Cashback World, kupovnu zajednicu koja osigurava popuste kod brojnih trgovaca partnera odnosno omogućava da uštedite dok kupujete i plaćate različite robe i usluge (struja, plin, hrana, drogerija, gorivo, ljekovi itd). 

 

 

 

 

Sigurno vam je poznato da veći broj znači i veću snagu i upravo iz tog razloga želimo brojčano ojačati našu Udrugu. 

Zato smo uveli aktivnost pod nazivom UČLANI NOVOGA ČLANA. Najaktivnije članove ćemo i prikladno nagraditi, a detalje o načinu uključivanja u 2017. godini, kao i nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi.