Novosti

 NOVOSTI !

 

 

Nakon ljetnih mjeseci, nastavljamo s mnoštvom aktivnosti, a prema sljedećem rasporedu: Raspored

 

 

 

Sudjelovanjem u PREDAVANJIMA i PREZENTACIJAMA tijekom 2017. godine sudjelujete na aktivnosti UČI I OSVOJI u okviru koje možete osvojiti vrijedne nagrade.
Detalje o uvjetima i nagrađivanju možete pronaći klikom na crveni gumb: Opširnije.

NAJAVE:

- u ponedjeljak, 23. listopada u 15,00 sati Ivica Župan, dipl. iur. odgovarat će na pitanja vezana uz sastavljanje ugovora o doživotnom ili dosmrtnom uzdržavanju, oporuka i sličnih podnesaka

- u ponedjeljak, 30. listopada u 15,00 sati organizirat ćemo projekciju filma "Dijete 31", a kojom prigodom će se predstaviti humanitarna udruga Marijini obroci čiji obroci danas u školama diljem svijeta hrane više od 1.200.000 gladne djece

- u ponedjeljak, 6. studenog u 15,00 sati prezentirat ćemo mogućnosti besplatnog učlanjenja u Cashback World, kupovnu zajednicu koja osigurava popuste kod brojnih trgovaca partnera odnosno omogućava da uštedite dok kupujete i plaćate različite robe i usluge (struja, plin, hrana, drogerija, gorivo, ljekovi itd). 

 

 

 

Preventivno-zdravstvena akcija je akcija u okviru koje imate priliku besplatno testirati razine kolesterola, glukoze i triglicerida u krvi te izmjeriti krvni tlak.
Održava se u klupskim prostorijama (ulaz sa dvorišne strane) svakog drugog utorka u vremenu od 08,00-10,00 sati.

Svaki član testiranje može obaviti potpuno besplatno jednim dolaskom u razdoblju od 3 mjeseca.

Datumi održavanja akcije tijekom 2017. godine su kako slijedi: 
10. i 24.10. / 07. i 21.11. / 05. i 19.12.

 

 

 


FOTOGALERIJA  - fotografije s naših događanja, izleta, druženja i mnoštva radionica možete pogledati na našim mrežnim stranicama preko NOVE poveznice: NOVA fotogalerija
Dosadašnje albume i dalje možete pregledavati na staroj poveznici: Fotogalerija


VIDEOGALERIJAvideo uratke s naših događanja i gostovanja možete pregledati klikom na crveni gumb: Videogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima onima koji naše poveznice za fotogaleriju i videogaleriju, kao i ostalih informacija, dijele sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima jer na taj način zajednički jačamo svijest o našem postojanju i aktivnom životu, ne samo naših najmilijih, već i šire javnosti !

   ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~

tlakI ne zaboravite ! Svakim radnim danom, individualno tijekom cijelog dana, možete koristiti kardio sprave te izmjeriti krvni tlak.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sve su aktivnosti za članove UIR Zagreba besplatne.

grad zagreb logoDio klupskih aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, a dio od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.