Novosti

 NOVOSTI !

 

Brojne klupske aktivnosti različitih sadržaja odvijaju se prema sljedećem rasporedu: Raspored 

  

 

Svakog petka od 10,00 do 12,00 sati imate mogućnost naučiti korisne i praktične vještine - pletenje i heklanje.
Prijeve nisu potrebne, a sve potrepštine odnosno materijale i rekvizite osiguravamo mi.
Vama preostaje samo se pojaviti u petak u 10,00 sati.

 

 

U nekim radionicama još uvijek ima mjesta pa vas pozivamo da se uključite: 

- folklor, svakog petka od 17,30 do 19,00 sati 

- orijentalni terapijski plesovi, svakog četvrtka od 15,00 do 16,00 sati 

- plesna rekreacija (standardni i latino plesovi), svakog utorka od 15,00 do 16,00 sati 

Prijave za bilo koju od aktivnosti primaju Anita ili Stanko (01/4876294, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

 

TRAŽE SE članovi UIR Zagreba ili volonteri koji znaju svirati neki od instrumenta.
Javite se Aniti ili Stanku i priključite se radionici folklora ili pjevačkom zboru kao pratnja.
Instrumente koje UIR Zagreba može osigurati su: gitara, klavijature, saksofon, harmonika.
Iako nije uvjet, poželjno je da volonter posjeduje znanje solfeggia.  

 

 

 

 

UČI I OSVOJI - uključite se, obnovite znanje, naučite štogod i osvojite vrijedne nagrade: Opširnije. 

NAJAVE:

- u ponedjeljak, 26. veljače u 14,30 sati zbog velikog interesa za temu "Psihologija kao vodič za bolji život", ponovo ćemo ugostiti volonterku UIR Zagreba Sabinu Stepić, mag. psych. - na predavanju ćete se upoznati s psihologijom i njenim spoznajama od praktične vrijednosti za sretniji i kvalitetniji život dok će naglasak biti na spoznajama vezanim uz međuljudske odnose i mentalno zdravlje

- u srijedu, 21. ožujka u 15,00 sati povodom obilježavanja Nacionalong dana invalida rada, pravnik UIR Zagreba, Joško Matić, mag. iur. održat će predavanje na temu "Razlike između tjelesnog oštećenja i invaliditeta"

- u ponedjeljak, 16. travnja u 14,30 sati pravnik UIR Zagreba, Joško Matić, mag. iur. održat će predavanje na temu "Izračun mirovine"

- u ponedjeljak, 21. svibnja u 14,30 sati saznajte od voditeljice Stručne službe UIR Zagreba, Anamarije Lazić, u što se sve kao član Udruge možete uključiti te koja prava i povlastice možete ostvariti


- u ponedjeljak, 28. svibnja u 14,30 sati pravnik UIR Zagreba, Josko Matic, mag. iur. odrzati ce predavanje o pravima po novom zakonu o socijalnoj skrbi.

 


E-ČITAONICA - novost za članove !!

U klupskim smo prostorijama za članove UIR Zagreba osigurali računalo s besplatnim pristupom internetu svakog radnog dana, osim četvrtka, u vremenu od 11,00-14,00 sati.

Dođite i uključite se u virtualni svijet – provjerite svoju elektroničku poštu, pročitajte novine, pretražite oglase, uključite se u neku od društvenih mreža, pretražite informacije vama zanimljive tematike ili pak napišite kakav dopis ili pismo...

 

 

 

 

Preventivno-zdravstvena akcija je akcija u okviru koje imate priliku besplatno testirati razine kolesterola, glukoze i triglicerida u krvi te izmjeriti krvni tlak.
Održava se u klupskim prostorijama (ulaz sa dvorišne strane) svakog drugog utorka u vremenu od 08,00-10,00 sati.

Svaki član testiranje može obaviti potpuno besplatno jednim dolaskom u razdoblju od 3 mjeseca.

Datumi održavanja akcije tijekom 2018. godine su kako slijedi: 

20.02. / 6. i 20.03. / 10. i 24.04. / 8. i 22.05. / 5.6. i 19.06. / 3.07. / 11. i 25.09. / 9. i 23.10. / 6. i 20.11. / 4. i 18.12.

 

 


FOTOGALERIJA  - fotografije s naših događanja, izleta, druženja i mnoštva radionica možete pogledati na našim mrežnim stranicama preko NOVE poveznice: NOVA fotogalerija
Dosadašnje albume i dalje možete pregledavati na staroj poveznici: Fotogalerija


VIDEOGALERIJA video uratke s naših događanja i gostovanja možete pregledati klikom na crveni gumb: Videogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima onima koji naše poveznice za fotogaleriju i videogaleriju, kao i ostalih informacija, dijele sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima jer na taj način zajednički jačamo svijest o našem postojanju i aktivnom životu, ne samo naših najmilijih, već i šire javnosti !

   ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~

tlakI ne zaboravite ! Svakim radnim danom, individualno tijekom cijelog dana, možete koristiti kardio sprave te izmjeriti krvni tlak.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sve su aktivnosti za članove UIR Zagreba besplatne.

 

grad zagreb logoDio aktivnosti UIR Zagreba sufinanciran je od strane Grada Zagreba i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

 

 

  Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge