Novosti

 NOVOSTI !

 

Klupske aktivnosti obogaćene novim sadržajima odvijaju se prema sljedećem rasporedu: Raspored 

  

 

Sudjelovanjem u PREDAVANJIMA i PREZENTACIJAMA tijekom 2017. godine sudjelujete na aktivnosti UČI I OSVOJI u okviru koje možete osvojiti vrijedne nagrade.
Detalje o uvjetima i nagrađivanju možete pronaći klikom na crveni gumb: Opširnije.

NAJAVE:

- u ponedjeljak, 18. prosinca 15,00 sati predstavit će se tvrtka Lentismed koja se bavi intermitentnom kateterizacijom te nastoji unaprijediti život kroz razvoj medicinskih pomagala kao odgovor na izazove sa kojima se suočavaju njihovi korisnici. Tvrtka pruža jednostavna rješenja koja unaprijeđuju kvalitetu života, a kojom prilikom njeguju individualni pristup kako bi ispunili očekivanja svojih korisnika

 


 

 

Preventivno-zdravstvena akcija je akcija u okviru koje imate priliku besplatno testirati razine kolesterola, glukoze i triglicerida u krvi te izmjeriti krvni tlak.
Održava se u klupskim prostorijama (ulaz sa dvorišne strane) svakog drugog utorka u vremenu od 08,00-10,00 sati.

Svaki član testiranje može obaviti potpuno besplatno jednim dolaskom u razdoblju od 3 mjeseca.

Datumi održavanja akcije tijekom 2017. godine su kako slijedi: 
19.12.

 

 

 


FOTOGALERIJA  - fotografije s naših događanja, izleta, druženja i mnoštva radionica možete pogledati na našim mrežnim stranicama preko NOVE poveznice: NOVA fotogalerija
Dosadašnje albume i dalje možete pregledavati na staroj poveznici: Fotogalerija


VIDEOGALERIJAvideo uratke s naših događanja i gostovanja možete pregledati klikom na crveni gumb: Videogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima onima koji naše poveznice za fotogaleriju i videogaleriju, kao i ostalih informacija, dijele sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima jer na taj način zajednički jačamo svijest o našem postojanju i aktivnom životu, ne samo naših najmilijih, već i šire javnosti !

   ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~

tlakI ne zaboravite ! Svakim radnim danom, individualno tijekom cijelog dana, možete koristiti kardio sprave te izmjeriti krvni tlak.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sve su aktivnosti za članove UIR Zagreba besplatne.

grad zagreb logoDio aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, dio od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, a dio od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.