Novosti

 NOVOSTI !

 

 

Tijekom ljetnih mjeseci otvoreni smo bez pauze. No, zbog korištenja godišnjih odmora, kako zaposlenih djelatnika UIR Zagreba, tako i naših dragih volontera, broj aktivnosti će u to vrijeme biti smanjenog opsega, a raspored možete provjeriti klikom na crveni gumb: Raspored

  

IZLOŽBA foto radova članice UIR Zagreba, Ivanke Gavran, pod nazivom "Radoznalo oko" postavljena je u prostorijama UIR Zagreba (Nova cesta 86, ulaz s dvorišne strane) do kraja mjeseca srpnja - ulaz je slobodan za sve. Izložba se može pogledati svakog radnog dana u prema radnom vremenu klupskih aktivnosti.

 

 

 

PODSJEĆAMO na aktivnosti u kojima još uvijek ima mjesta - uključite se:

* Upoznajte se s mogućnostima digitalne fotografije te ovjekovječite vama bitne trenutke u okviru foto grupe svake srijede od 11,00 do 13,00 sati. 

 

 

 

 

TRAŽE SE članovi UIR Zagreba ili volonteri koji znaju svirati neki od instrumenta.
Javite se Aniti ili Stanku i priključite se radionici folklora ili pjevačkom zboru kao pratnja.
Instrumente koje UIR Zagreba može osigurati su: gitara, klavijature, saksofon, harmonika.
Iako nije uvjet, poželjno je da volonter posjeduje znanje solfeggia.  

 

 

 

 

UČI I OSVOJI - uključite se, obnovite znanje, naučite štogod i osvojite vrijedne nagrade: Opširnije. 

NAJAVE: Nastavljamo u rujnu 2018. godine.

 


E-ČITAONICA - novost za članove !!

U klupskim smo prostorijama za članove UIR Zagreba osigurali računalo s besplatnim pristupom internetu svakog radnog dana, osim četvrtka, u vremenu od 11,00-14,00 sati.

Dođite i uključite se u virtualni svijet – provjerite svoju elektroničku poštu, pročitajte novine, pretražite oglase, uključite se u neku od društvenih mreža, pretražite informacije vama zanimljive tematike ili pak napišite kakav dopis ili pismo...

 

 

 

 

Preventivno-zdravstvena akcija je akcija u okviru koje imate priliku besplatno testirati razine kolesterola, glukoze i triglicerida u krvi te izmjeriti krvni tlak.
Održava se u klupskim prostorijama (ulaz sa dvorišne strane) svakog drugog utorka u vremenu od 08,00-10,00 sati.

Svaki član testiranje može obaviti potpuno besplatno jednim dolaskom u razdoblju od 3 mjeseca.

Datumi održavanja akcije tijekom 2018. godine su kako slijedi: 

3.07. / 11. i 25.09. / 9. i 23.10. / 6. i 20.11. / 4. i 18.12.

 

 


FOTOGALERIJA  - fotografije s naših događanja, izleta, druženja i mnoštva radionica možete pogledati na našim mrežnim stranicama preko NOVE poveznice: NOVA fotogalerija
Dosadašnje albume i dalje možete pregledavati na staroj poveznici: Fotogalerija


VIDEOGALERIJA video uratke s naših događanja i gostovanja možete pregledati klikom na crveni gumb: Videogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima onima koji naše poveznice za fotogaleriju i videogaleriju, kao i ostalih informacija, dijele sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima jer na taj način zajednički jačamo svijest o našem postojanju i aktivnom životu, ne samo naših najmilijih, već i šire javnosti !

   ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~

tlakI ne zaboravite ! Svakim radnim danom, individualno tijekom cijelog dana, možete koristiti kardio sprave te izmjeriti krvni tlak.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sve su aktivnosti za članove UIR Zagreba besplatne.

 

grad zagreb logoDio aktivnosti UIR Zagreba sufinanciran je od strane Grada Zagreba i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

 

 

  Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge