Besplatan javni prijevoz ZET-a

 BESPLATNI JAVNI PRIJEVOZ ZET-a za 2018. godinu

Sve godišnje iskaznice obnovljene za 2017. godinu važeće su zaključno s 31.01.2018. godine.

 

VELIKA GORICA, ZAPREŠIĆ, STUPNIK, LUKA, KLINČA SELA, BRDOVEC, JAKOVLJE

tram2blueČlanovi Udruge invalida rada Zagreba s prebivalištem na područjima: Velika Gorica, Zaprešić, Stupnik, Luka, Klinča sela, Brdovec i Jakovlje mogu ostvariti pravo na besplatan javni prijevoz ZET-a za 2018. godinu pod istim uvjetima kao i za 2017. godinu (umirovljene i nezaposlene osobe s tjelesnim oštećenjem najmanje 70%).

Za razliku od ostalih općina, Općina Brdovec subvencionira dio iznosa. Nakon potvrde od strane UIR Zagreba i Općine Brdovec, godišnja iskaznica ZET-a može se obnoviti za 2018. godinu isključivo uz plaćanje iznosa od 360,00 kn odnosno 30,00 kn po mjesecu. Navedeni iznos plaća se u ZET-u u gotovini ili na kartice, odjednom.

Općina Jakovlje osigurala je i besplatan prijevoz PRESEČKI, a uvjeti za ostvarenje tog prijevoza isti su kao i za ostvarenje prijevoza ZET-a.

Besplatan javni prijevoz ZET-a (za sva područja) odnosi se na prijevoz ZET-ovim autobusima i tramvajima, ali ne i vlakovima Hrvatske željeznice.

 

POSLOVNICE ZET-a u kojima se može izvršiti punjenje godišnje ZET-ove iskaznice za gore navedena područja i njihovo radno vrijeme možete pronaći na službenim stranicama ZET-a: Poslovnice.

 

Općina BISTRA nije u mogućnosti financirati javni prijevoz osoba s invaliditetom već će subvencija svake pojedine osobe s invaliditetom s prebivalištem na području Općine Bistra iznositi određeni postotak u skladu s kategorijom korisnika kojoj pripada (npr. socijalna kategorija, umirovljenička ili drugo).

 

 

GRAD ZAGREB

Besplatan javni prijevoz ZET-a za 2018. godinu, mogu ostvariti osobe s prebivalištem u Gradu Zagrebu evidentirane u bazi Grada Zagreba i ZET-a za 2017. godinu na način da svoju pokaznu kartu produže u nekoj od poslovnica ZET-a (karta za Zagreb) od 23. siječnja 2018. godine.

POSLOVNICE ZET-a u kojima se može izvršiti punjenje godišnje ZET-ove iskaznice za gore navedena područja i njihovo radno vrijeme mogu se pronaći na službenim stranicama ZET-a: Poslovnice.

Svi korisnici koji do sada nisu ostvarili subvencionirani prijevoz mogu podnijeti zahtjev (ako na to imaju pravo sukladno članku. 32. Odluke o socijalnoj skrbi) i to isključivo u pisarnicama područnih ureda gradskih upravnih tijela Grada Zagreba. Osim popunjenog i potpisanog zahtjeva potrebno je priložiti i sljedeću dokumentaciju: dokaz o invaliditetu (Rješenje ili Nalaz i mišljenje), dokaz o nezaposlenosti (uvjerenje od nadležne službe za zapošljavanje, potvrda o školovanju, potvrda o visini dohotka) i presliku osobne iskaznice.

Aktivnosti

 • Ljetovanje +

  L J E T O V A N J E     2 0 1 8 .

  Za 2018. godinu UIR Zagreba zaključila

  Opširnije
 • Mobilni tim +

  Dio klupskih aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za
  socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

  grad zagreb logo

  Mobilni tim

  Opširnije
 • Thalassotherapia Crikvenica +

   

  REKREATIVNO-ZDRAVSTVENI PROGRAM

  Suradnja sa Thalassotherapijom Crikvenica, Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju PGŽ

  Vila ISTRA , bolnički dio

  Smještaj: dvokrevetna soba

  Opširnije
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok