Stimulacija

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine, osmislili smo dvije nove stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI te UČLANI NOVOG ČLANA. Dok kroz prvu učite i osvajate vrijedne nagrade, u drugu se uključujete aktivnom promocijom UIR Zagreba na način da se prema vašoj preporuci netko učlani u UIR Zagreba.

 

UČI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem kvalitetnog informiranja članstva UIR Zagreba o temama vezanim za prava i zaštitu osoba s invaliditetom, aktivnosti i djelovanje UIR Zagreba te drugim temama značajnim za kvalitetu života osoba s invaliditetom.


Aktivnost će se provesti na svim predavanjima / prezentacijama u razdoblju od 01.01-30.11.2018. godine i svaki će dolazak na predavanje / prezentaciju biti bodovan.
Po završetku šest predavanja / prezentacija bez prethodne će se najave provesti kviz u okviru kojeg će biti moguće ostvariti dodatne bodove.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju za 2018. godinu možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Rezultate nakon održanih predavanja u 2018. možete pronaći ovdje Bodovi, a nakon predavanja održanih u 2017. godini ovdje: Bodovi

 

NAJAVE:

- u srijedu, 21. studenog 14,30 sati će članica UIR Zagreba, ujedno i volonterka u UIR Zagreba, dobitnica ovogodišnje nagrade "Naj volonter", Karla Dragica Pongrac održati predavanje na temu "Ostvarenje ciljeva - Desney metoda". Kako rješavati i ostvarivati zahtjevnije promjene, potrebe i ciljeve? Kako naučiti i usvojiti potrebne vještine da na putu do cilja savladamo sve prepreke? Što će nam biti "zvijezda vodilja" i najveća podrška, trajna motivacija ako se ostvarenje zakomplicira i oduži? Upoznajte "Desneyevu metodu" kreativnih rješenja uz fleksibilnost prilagodbe konačnog cilja realnim okolnostima na predavanju.

- u utorak, 27. studenog 15,30 sati će Marica Mirić, članica Predsjedništva EDF-a (European Disability Forum) predstaviti dio Konvencije o pravima osoba s invaliditetom

- u srijedu, 19. prosinca 14,30 sati će članica UIR Zagreba, ujedno i volonterka u UIR Zagreba, dobitnica ovogodišnje nagrade "Naj volonter", Karla Dragica Pongrac održati novogodišnju radionicu na kojoj će nam dati odgovore na brojna pitanja i pomoći nam da naučimo prepoznati i postavljati prioritete: Kako i zašto donositi odluke u potpunoj slobodi izbora? Kako postaviti prioritete i živjeti kvalitetno, ispunjeno i zadovoljno u skladu sa svojim mogućnostima? Treba li slijediti svoje snove i ići zahtjevnijim putem do njihova rješenja i ostvarenja? 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČLANI NOVOGA ČLANA 

Što nas je više, to smo jači!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem poticanja članova na aktivno sudjelovanje u promociji UIR Zagreba.

Kako to postići?
Najbolji promotori su oni koji su aktivno uključeni u aktivnosti. Stoga, proširite informacije i upoznajte invalide rada s aktivnostima UIR Zagreba te ih potaknite na učlanjenje i uključenje u rad UIR Zagreba. Osim promocije UIR Zagreba, svaki će član pronaći dodatni način kojim će zadovoljiti svoje potrebe i interese.

Najaktivniji članovi bit će prikladno nagrađeni, a detalje o načinu uključivanja u 2018. godini, kao i nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije. 

U 2017. godini, najviše članova učlanila je Biserka Martić.

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok