• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Vukovarske gastronomske čarolije

VUKOVARSKE GASTRONOMSKE ČAROLIJE

Već tisućljeće na obali gdje Vuka utječe u Dunav stoji Vukovar, grad kao botanički vrt u cvijeću i zelenilu, ukrašen platanama i starim baroknimzdanjima, sa prostranim trgovinama i staništima bogate baštine. Naselje se nalaz na glavnom pravcu kopnenih i vodenih putova, na najplodnijoj zemlji za žitnicu i vinogorje, gdje su i vode njive - za ribolov, gdje zastaju putnici i brodari iz raznih krajeva svijeta. Vukovarsko područje naseljeno je od pamtivijeka, o čemu svjedoče brojna arheološka nalazišta, a bilo je gusto naseljen već u mlađem kamenom dobu. Od svih je nalazišta najpoznatije ono u Vučedolu, po kojem je čitava jedna eneolitska kultura dobila u znanosti ime “Vučedolska kultura”. Vučedolska keramika s glasovitom “Vučedolsko golubicom” po važnosti stavlja se uz bok velikih istočnih i sredozemnih kultura.

Zlatan Nadvornik

Knjiga

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok