• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Osobne iskaznice

OSOBNE ISKAZNICE
izdane prije 01. siječnja 2003.

Temeljem članka 31. stavka 2. Zakona o Vladi Republike Hrvatske Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o osobnim iskaznicama izdanim prije 01. siječnja 2003. godine.
Sukladno navedenoj odluci, od dana pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, važeće osobne iskaznice izdane prije 1. siječnja 2003. godine neće se moći koristiti kao putne isprave za prelazak državne granice onih država koje to dozvoljavaju, a tko želi s osobnom iskaznicom prelaziti državne granice morati će ishoditi novu osobnu iskaznicu.

Kratke obavijesti:
- od 01. srpnja 2012. godine aktualna vrijednost mirovine za jedan osobni bod iznosi 59,58 kn;
- najniža mirovina za jednu godinu mirovinskog staža od 1. srpnja 2012. iznosi 57,75 kn, a određuje se ovisno o ukupnom broju godina mirovinskog staža uz primjenu odgovarajućeg polaznog i mirovinskog faktora (članak 78. i 80. Zakona o mirovinskom osiguranju);
- osnovica za određivanje naknade zbog tjelesnog oštećenja, nastalog zbog ozljede na radu ili profesionalne bolesti, od 1. srpnja 2012. iznosi 1.186,19 kn, a korisnicima novčane naknade zbog tjelesnog oštećenja koji su to pravo ostvarili od 1. siječnja 1999. do 30. lipnja 2012. usklađuju se naknade počam od 1. srpnja 2012. za 1,2 %.

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok