• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Osvrt, Ludbreg 2014.

Hodočašće u Ludbreg

Udruga invalida rada Zagreba organizirala je tradicionlno hodočašče u Ludbreg, u nedjelju, 31. kolovoza 2014. godine.

Polazak je bio u 7 sati iza KD Vatroslava Lisinskog. Svi su došli na vrijeme, a vođa puta Nada Rodić savjesno je obavila svoju dužnost i prozvala 46 učesnika.

Došli smo oko 8 sati i 2o min. Razgledali smo grad i crkvu uz mali odmor, fotografiranje, ispijanje kave i slično, do 1o,3o sati kad je krenula procesija do livade. Na livadi se u 11 sati održavalo misno slavlje, uz ondašnji odličan zbor.

U 13,3o sati krenuli smo na dogovoreni ručak u restoran Fontana, blizu Varaždina. Ručak je bio jako obilan iz domaće kuhinje.

Uz pjesmu, krenuli smo u 15,4o sati u Varaždin na Špancirfest koji je bio poslijednji dan ove godine. Počelo se malo oblačiti, ali do polaska u 18,3o sati nije još bilo kiše.

Svi smo sretni i zadovoljni došli u Zagreb u 19,4o sati sa pozdravom i željom da se ponovno svi nađemo na slijedećem izletu.

Renata Kovačević

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok