• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Osvrt, Marija Bistrica 2014.

Hodočašće u Mariju Bistricu

U nedjelju, 17.08.2014. godine Udruga invalida rada Zagreba, kao i svake godine, priredila je hodočašče na Mariju Bistricu.

Polazak je bio iza KD Vatrostava Lisinskog u 7 sati. Vođa puta, Nada Rodić, prozvala je učesnike hodočasnike kojih je ovaj puta bilo je samo 17.

Krenuli smo točno u 7 sati i stigli oko 8 sati. U 8,3o sati krenuli smo na križni put (kalvariju), a u 11 sati započelo je središnje misno slavlje koje je trajalo do 13,3o sati. Kao i svake godine, tako i ove, bila je organizirana i smotra konja i kočija kojoj je prisustvovao i Predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović. Naši divni konji i kočije uljepšali su misno slavlje svojim pristupom.

Po završetku, u 13,3o sati, krenuli smo na tradicionalni ručak u Gornju Bistru, u restoran Rody, gdje nas je dočekao domaćin sa dobrodošlicom, aperitivom i glazbom. Glazba nas je cijelo vrijeme pratila i uveseljavala svojim lijepim melodijama. Plesalo se i pjevalo pa smo zaboavili svakodnevne brige.

Krenuli smo u 18 sati i došli u Zagreb veseli u 19 sati.
Do godine dao Bog da se svi opet nađemo.

Renata Kovačević

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok