• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Osvrt, Thalassotherapia

Boravak u Thalassotherapiji u Crikvenici

Kako je Udruga sklopila između ostalih lječilišta Ugovor o korištenju usluga rekreacije i terapije sa lječilištem u Crikvenici, odlučila sam se ove godine nakon Varaždinskih Toplica koristiti njihove usluge, posebno nakon ugodnog razgovora sa osobom na recepciji koja je više nego ljubazno objasnila sve mogućnosti korištenja njihovih usluga.

Osim standardnih terapija vezanih za bolesti kralježnice i lokomotornog sustava, imaju mogućnost terapije sinusa, bronhitisa i ostalih problema sa disanjem.

Ova mogućnost nas je privukla, pa sam se odlučila od 26.05. do 07.06. 2014. boraviti kod njih.
Nakon vrlo ugodnog prijema i dobivenih uputa o korištenju lifta i prostora što je osobito bitno za osobe s invaliditetom jer do svih potrebnih mjesta može se doći pomagalima (kolicima).

Nakon pregleda kod odgovarajućih specijalista (fizijatra i otorinolaringologa) dobila sam potrebne terapije, koje su različite za svakog pacijenta. Terapije su mi bile vremenski dobro usklađene, jer nije bilo praznog hoda kao i nepotrebnog čekanja, dapače zahvaljujući ljubaznom i stručnom osoblju ako je bilo prostora mogle su se terapije obaviti i izvana naznačenih termina.

Osim vrlo ljubaznog i stručnog osoblja na tretmanima i recepciji, mogu naglasiti pažljivost i korektnost u restoranu. Postojala su dva menija koja su se mogla birati, hrana je bila ukusna i nije bilo čekanja i problema kod serviranja jela.
Prostori lječilišta i okoliš su lijepo uređeni sa šetnicama uz more tako da je i taj ugođaj bio dio terapije.

Moram naglasiti da su ovo moje impresije i moje zadovoljstvo, čiju potvrdu sam dobila u usputnim razgovorima sa ostalim korisnicima.

Nadam se da će Udruga i dalje produljiti ugovor sa Thalassotherapijom u Crikvenici jer bi željela i u buduće koristiti njihove usluge.

Ujedno se zahvaljujem Udruzi na pruženoj mogućnosti korištenja i izbora raznih toplica.

Nada Vorkapić

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok