• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Ulazak u EU i Znak pristupačnosti

Sukladno članku 8. Pravilnika o znaku pristupačnosti (NN 78/08) danom prijama Republike Hrvatske u Europsku uniju postojeći se znak pristupačnosti mijenja na način da je pravokutnog oblika, veličine 106 x 148 mm, svjetlo plave je boje osim simbola osobe s invaliditetom u bijeloj boji, koji ima tamno plavu podlogu. Znak pristupačnosti podijeljen je uzdužno na dva dijela i na prednjoj strani i na poleđini, a sve kako je prikazano na crtežu na kraju teksta.

Unatoč angažmanu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom za izmjenu Pravilnika, a u cilju produljenja važenja postojećeg znaka pristupačnosti, novi znak pristupačnosti, ipak, stupa na snagu s 01. srpnja 2014. godine.

"Novi" znak pristupačnosti izdaje se po istoj proceduri koja je važila i za izdavanje "starog" znaka pristupačnosti.

Sukladno članku 1. Pravilnika o izmjeni Pravilnika o znaku pristupačnosti (NN 87/14) svi znakovi pristupačnosti izdani do 30. lipnja 2013. godine, tj. do dana ulaska Hrvatske u Europsku uniju, prestaju važiti istekom roka za koji su izdani.

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok