• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Posebni porez za motorna vozila osoba s invaliditetom

POSEBNI POREZ ZA MOTORNA VOZILA OSOBA S INVALIDITETOM

Informacija o Pravilniku o posebnom porezu za motorna vozila osoba s invaliditetom objavljena je na mrežnoj stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku: Informacija

Za Pravilnik kliknite na crveni gumb: Pravilnik

 

Za dodatna pojašnjenja, članovi UIR Zagreba mogu se obratiti pravniku u Hrvatski savez udruga invalida rada utorkom i četvrtkom u vremenu od 8,00-14,00 sati na adresi Hrgovići 47 (Jarun) uz obaveznu prethodnu najavu na tel. 4829295. 4812383 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ujedno se za dodatna pojašnjenja može obratiti i Uredu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom na neki od sljedećih kontakata: 6102170, 6102171,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Savska 41/3 (Zagrepčanka).

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok