Informiranje

 

OBAVIJESTI PUTEM E-POŠTE I SMS PORUKA

UIR Zagreba zainteresirane članove, o svojim aktivnostima, novostima i aktualnostima, obavještava putem e-pošte u prosjeku jednom tjedno i putem SMS poruka po potrebi.

Ako ste zainteresirani primati obavijesti putem e-pošte, javite nam se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - pošaljite svoje ime, prezime, registarski broj i e-adresu na koju želite primati obavijesti.

Ako ste zainteresirani primati obavijesti putem SMS poruka, javite nam se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - pošaljite svoje ime, prezime, registarski broj i broj mobitela na koji želite primati obavijesti.

 

 

OBAVIJESTI PUTEM E-BILTENA

UIR Zagreba sve zainteresirane građane, o svojim aktivnostima, novostima i aktualnostima, obavještava putem e-biltena jednom u tri mjeseca.

Ako ste zainteresirani primati obavijesti putem e-biltena, na naslovnici (www.uir-zagreb.hr), s desne strane, pod rubrikom "NEWSLETTER" upišite e-adresu na koju želite primati obavijesti. Potom će Vam na upisanu adresu biti poslana e-pošta s poveznicom na koju je potrebno dodatno kliknuti kako biste potvrdili ispravnost e-adrese.

 

 

MOBILNA APLIKACIJA "UIR e-iskaznica"

Svi članovi UIR Zagreba koji koriste pametni telefon s Android sustavom, uz postojeću tiskanu člansku knjižicu, mogu koristiti i digitalnu člansku knjižicu. Potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju u virtualnoj trgovini. Kako izgleda mobilna aplikacija možete vidjeti na sljedećoj poveznici E-iskaznica, a upute o preuzimanju i instalaciji na sljedećoj: Upute.

 

 

FACEBOOK i INSTAGRAM

UIR Zagreba sve zainteresirane građane, o svojim aktivnostima, novostima i aktualnostima, obavještava putem društvene mreže Facebook i mobilne aplikacije Instagram. Te se obavijesti objavljuju dnevno. Na Facebook-u je dovoljno označiti profil UIR Zagreba sa "Sviđa mi se / Like" dok je na Instagram-u potrebno UIR Zagreba pratiti ("Zaprati / Follow"). Uz to što možete pratiti svakodnevne objave UIR Zagreba, na Facebook-u i Instagram-u postoje i opcije direktnih i javnih poruka. 
Na Facebook-u nas možete pronaći na sljedećoj poveznici: Facebook, a na Instagram-u na sljedećoj: Instagram.

 

 

YOUTUBE

UIR Zagreba putem mrežnog kanala YouTube objavljuje razne video uratke svojih aktivnosti, predavanja i gostovanja. Sve što trebate naprviti je pretplatiti se (subscribe) na kanal UIR Zagreba na sljedećoj poveznici: YouTube i na taj način možete besplatno pregledavati objavljene video uratke. Svakako ćemo biti zahvalni svakome tko će bilo koji od objavljenih video uradaka proslijediti dalje i svakome tko će uratke označiti sa "Sviđa mi se / Like".