Stimulacija

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine, osmislili smo dvije nove stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI te UČLANI NOVOG ČLANA. Dok kroz prvu učite i osvajate vrijedne nagrade, u drugu se uključujete aktivnom promocijom UIR Zagreba na način da se prema vašoj preporuci netko učlani u UIR Zagreba.

 

UČI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo ! Znanje je moć !

Aktivnost je osmišljena s ciljem kvalitetnog informiranja članstva UIR Zagreba o temama vezanim uz prava i zaštitu osoba s invaliditetom, aktivnosti i djelovanje UIR Zagreba te drugim temama značajnim za kvalitetu života osoba s invaliditetom.


Aktivnost će se provoditi na predavanjima / prezentacijama u razdoblju od 01.01-30.11.2020. godine.
U tom će se razdoblju, u okviru nekoliko odabranih predavanja ili prezentacija, nasumce izabrati dobitnik ili dobitnici neke od vrijednih nagrada: od kišobrana i majica do darovnih kartica i pansiona kod partnera. Neke od nagrada bit će potrebno iskoristiti do kraja 2020. godine i te nagrade nisu prenosive na druge osobe.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju za 2020. godinu možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Rezultati: 

- nakon svih predavanja održanih u 2017. godini - Bodovi,

- nakon svih predavanja održanih u 2018. godini - Bodovi,

- nakon svih predavanja održanih u 2019. godini Bodovi.

Čestitamo dobitnicima u 2019. godini - Ranku Kelleru koji je osvojio deset punih pansiona u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Thalassotherapia, Ludoviki Mustić koja je osvojila dva puna pansion u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice za dvije osobe i Nevenki Dozet koja je osvojila dva puna pansion u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice za jednu osobu.

 

NAJAVE:

- petak, 21.02.2020. u 16,00 sati - Damir Grbac, volonter u UIR Zagreba predstavit će radionicu Tai Chi i rezultate šestomjesečnog projekta "WushuElixir" u okviru kojeg se pratio napredak u zdravstvenom stanju polaznika te radionice, a čiji je glavni cilj bio osigurati osobama treće životne dobi i osobama s invaliditetom sudjelovanje u sportskim i fizičkim aktivnostima. U projekt su bili uključeni i članovi UIR Zagreba, a paralelno se provodio u četiri države. Na predavanju ćete saznati koliko su dobiveni rezultati pozitivni i koje su sve prednosti vježbanja Tai chi-a.

- u utorak, 25.02.2020. u 15,00 sati volonterka u UIR Zagreba i voditeljica radionce Umijece življenja, prof. Karla Dragica Pongrac održat će predavanje pod nazivom "Temeljne ljudske potrebe". Na predavanju ćete se imati priliku upoznati s temeljnim ljudskim potrebama i načinom kako su one povezane, koliko utječe zanemarivanje naoko jednostavnih potreba te s potrebama koje donose prosperitet i zadovoljstvo. Kako ih zadovoljiti, zašto baš tim redoslijedom, što nam sve pomaže u njihovu ostvarenju i mnoge druge odgovore dat će nam to zanimljivo i korisno predavanje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČLANI NOVOG ČLANA 

Što nas je više, to smo jači!

Pomozite nam promovirati vrijednosti osoba s invaliditetom i ojačati promociju UIR Zagreba.
Proširite informacije, upoznajte invalide rada s aktivnostima UIR Zagreba i potaknite ih na učlanjenje i uključenje u rad UIR Zagreba. Uvjereni smo da će svaki član pronaći dodatan način kojim će zadovoljiti svoje potrebe i interese.

Najaktivniji članovi bit će prikladno nagrađeni, a detalje o načinu uključivanja u ovu aktivnost tijekom 2020. godine te nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije. 

U 2017. godini, najviše članova učlanila je Biserka Martić, u 2018. godini Ivan Vuzdar, a u 2019. godini Majda Lazić
HVALA VAM !

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok