Stimulacija

 

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine, osmislili smo dvije nove stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI te UČLANI NOVOG ČLANA. Dok kroz prvu učite i osvajate vrijedne nagrade, u drugu se uključujete aktivnom promocijom UIR Zagreba na način da se prema vašoj preporuci netko učlani u UIR Zagreba.

 

UČI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem kvalitetnog informiranja članstva UIR Zagreba o temama vezanim za prava i zaštitu osoba s invaliditetom, aktivnosti i djelovanje UIR Zagreba te drugim temama značajnim za kvalitetu života osoba s invaliditetom.


Aktivnost će se provoditi na svim predavanjima / prezentacijama u razdoblju od 01.01-30.11.2019. godine i svaki dolazak na predavanje / prezentaciju će se bodovati.
Po završetku šest predavanja / prezentacija bez prethodne najave proveo se kviz u okviru kojeg je bilo moguće ostvariti dodatne bodove.

Detalje o načinu uključivanja, uvjetima i nagrađivanju za 2019. godinu možete pronaći ovdje: Detaljnije.

Rezultati: 

- nakon svih predavanja održanih u 2017. godini - Bodovi,

- nakon svih predavanja održanih u 2018. godini - Bodovi,

- nakon predavanja održanih u 2019. godini Bodovi.

 

NAJAVE:

- u utorak, 23. travnja u 15,00 sati volonter UIR Zagreba, Dušan Miljković održat će predavanje o jednom od pravaca psihoterapije, LOGOTERAPIJI, koju članovi UIR Zagreba imaju priliku besplatno koristiti. Kako pronaći smisao? Kako zadržati ustrajnost usprkos preprekama? Kako zadržati smisao za humor? Ima li patnja smisla? Odgovore na ta pitanja i još puno više od toga saznajte dolaskom na predavanje.

- u petak, 26. travnja studentice Studijskog centra socijalnog rada pri Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će dva tematska predavanja. U 14,00 sati održat će predavanje na temu "Obrazovanje u starijoj dobi", a potom u 15,00 sati na temu "Pregled prava osoba s invaliditetom".

- u utorak, 4. lipnja u 15,00 sati tajnik Hrvatske udruge za zaštitu potrošača, Tomislav Lončar održat će predavanje o osnovnim pravima prema Zakonu o zaštiti potrošača. Javne usluge i potupak prigovora i žalbe, jamstvo proizvoda i materijalni nedostaci prema Zakonu o obveznim odnosima, važne izmjene Zakona o zaštiti potrošača (NN 14/2019), primjeri iz prakse, kupovina putem sredstava daljinske komunikacije, kupovina izvan poslovnih prostorija trgovaca - prezentacije.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČLANI NOVOG ČLANA 

Što nas je više, to smo jači!
Aktivnost je osmišljenja s ciljem poticanja članova na aktivno sudjelovanje u promociji UIR Zagreba.

Kako to postići?
Najbolji promotori su oni koji su aktivno uključeni u aktivnosti. Stoga, proširite informacije i upoznajte invalide rada s aktivnostima UIR Zagreba te ih potaknite na učlanjenje i uključenje u rad UIR Zagreba. Osim promocije UIR Zagreba, svaki će član pronaći dodatni način kojim će zadovoljiti svoje potrebe i interese.

Najaktivniji članovi bit će prikladno nagrađeni, a detalje o načinu uključivanja u 2019. godini, kao i nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije. 

U 2017. godini, najviše članova učlanila je Biserka Martić, a u 2018. godini Ivan Vuzdar.

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok