Stimulacija

Povodom jubilarne 50. obljetnice, 2016. godine, osmislili smo dvije nove stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI te UČLANI NOVOG ČLANA, a 2020. dodali i novu POGODI I OSVOJI. Dok kroz prvu i drugu učite i osvajate vrijedne nagrade, u drugu se uključujete aktivnom promocijom UIR Zagreba na način da se prema vašoj preporuci netko učlani u UIR Zagreba.

 

POGODI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo ! Znanje je moć !

Kako bi u vremenima strogih epidemiloških mjera, vezanih uz širenje virusa Covid-19, ipak članove i širu javnost educirali i informirali, a na zabavan način i u skladu s propisanim mjerama zaštite, UIR Zagreba je osmislila novu aktivnost - POGODI I OSVOJI. 

 

Aktivnost će se odvijati isključivo na Facebook i Instagram profilu UIR Zagreba, svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

Nagradno pitanje će biti objavljeno na Facebook profilu UIR Zagreba ili Instagram profilu UIR Zagreba u 10,00 sati i bit će objavljeno do 12,00 sati.

Sve što trebate napraviti je u komentar te objave napisati odgovor. Sretno svima!

Rezultati: 

Prva nagradna igra objavljena je na Facebook profilu UIR Zagreba, u ponedjeljak, 2.11.2020. godine, a nagradu (poklon bon za Konzum u vrijednosti 50,00 kn) osvojila je članica UIR Zagreba Ljubica Novosel. Čestitamo!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČLANI NOVOG ČLANA 

Što nas je više, to smo jači!

Pomozite nam promovirati vrijednosti osoba s invaliditetom i ojačati promociju UIR Zagreba.
Proširite informacije, upoznajte invalide rada s aktivnostima UIR Zagreba i potaknite ih na učlanjenje i uključenje u rad UIR Zagreba. Uvjereni smo da će svaki član pronaći dodatan način kojim će zadovoljiti svoje potrebe i interese.

Najaktivniji članovi bit će prikladno nagrađeni, a detalje o načinu uključivanja u ovu aktivnost tijekom 2020. godine te nagradama možete pronaći ovdje: Detaljnije. 

U 2017. godini, najviše članova učlanila je Biserka Martić, u 2018. godini Ivan Vuzdar, a u 2019. godini Majda Lazić
HVALA VAM !

Uključite se, promovirajte rad UIR Zagreba i preporučite svojim prijateljima i poznanicima da postanu naši članovi. 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

UČI I OSVOJI 

Znanje je bogatstvo ! Znanje je moć !

Aktivnost je osmišljena s ciljem kvalitetnog informiranja članstva UIR Zagreba o temama vezanim uz prava i zaštitu osoba s invaliditetom, aktivnosti i djelovanje UIR Zagreba te drugim temama značajnim za kvalitetu života osoba s invaliditetom.


Aktivnost će se provoditi na predavanjima / prezentacijama kad to odluke Nacionalnog stožera CZ RH, vezano uz širenje virusa Covid-19, dozvole. 

Rezultati: 

- nakon svih predavanja održanih u 2017. godini - Bodovi,

- nakon svih predavanja održanih u 2018. godini - Bodovi,

- nakon svih predavanja održanih u 2019. godini Bodovi.

Čestitamo dobitnicima u 2019. godini - Ranku Kelleru koji je osvojio deset punih pansiona u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Thalassotherapia, Ludoviki Mustić koja je osvojila dva puna pansion u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice za dvije osobe i Nevenki Dozet koja je osvojila dva puna pansion u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice za jednu osobu.

 

 

PREDAVANJA / PREZENTACIJE :

- Ugovori o dosmrtnim i doživotnim uzdržavanjima - Joško Matić, pravnik u UIR Zagreba prezentacija

- Rezultati šestomjesečnog projekta #WushuElixir i predstavljanje radionice Tai Chi - Damir Grbac, volonter u UIR Zagreba (aktivnost: Tai Chi) prezentacija

- Temeljne ljudske potrebe - Karla Dragica Pongrac, prof., volonterka u UIR Zagreba (aktivnost: Umijeće življenja) prezentacija

- Prava osoba s invaliditetom u unutarnjem prometu - Joško Matić, pravnik u UIR Zagreba prezentacija