Povlastice za članstvo

Što član UIR Zagreba može ostvariti, na koji način i gdje?

 

Svaku zakonsku promjenu nastojimo pravovremeno uvrstiti u ove informacije.

 

Svaki član Udruge na temelju predočenja važeće članske knjižice ima pravo na:
* korištenje knjižice za prvenstvo u redovima, gdje za to postoje oznake,
* besplatne pravne savjete kod pravnika u Udruzi i Hrvatskom savezu udruga invalida rada (HSUIR).

 

cekicPRAVNO SAVJETOVALIŠTE za članove Udruge:
* u prostorijama Udruge:
- utorak, od 9,00-14,00 sati i četvrtak, od 12,00-19,00 sati uz obaveznu prethodnu telefonsku najavu
                     na 01/4876301 ili putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

* u prostorijama Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Hrgovići 47 :
utorak i četvrtak od 8,00-14,00 sati uz prethodnu telefonsku najavu na 01/4829295, 4812383 ili putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

tram

 

BESPLATAN JAVNI PRIJEVOZ ZET-a mogu ostvariti nezaposlene (ili umirovljene) osobe s invaliditetom čije je tjelesno oštećenje minimalno 70%.

Detaljnije o tome koja su područja (općine, gradovi) odobrena te na koji način se ova povlastica može ostvariti, pročitajte na: http://www.uir-zagreb.hr/aktivnosti-5/javni-prijevoz-zet-a

 

telefonPovlastica za FIKSNU TELEFONSKU liniju kod T-com operatera: za članove Udruge s tjelesnim oštećenjem ukupnog postotka od najmanje 80% gornjih ili donjih ekstremiteta te neuromišićnih oboljenja. Povlastica se može ostvariti isključivo u slučaju korištenja paketa Halo zovem sve (50% niža mjesečna naknada). Potrebno je u Udrugu dostaviti gornji dio telefonskog računa (specifikaciju).

Ukoliko se ne plati godišnja članarina u Udruzi godinu dana, ova se povlastica ukida bez dodatne najave ili obavijesti.

 

tv


HRT 
povlastica odnosi se na 50% nižu RTV pristojbu, a koju mogu ostvariti članovi Udruge s tjelesnim oštećenjem ukupnog postotka od najmanje 80% sa dijagnozom: amputacija donjih ekstremiteta.

Ostale dijagnoze kojima se može ostvariti pravo na ovu povlasticu uz ukupni postotak tjelesnog oštećenja od najmanje 80% su: - za povlaštenu RTV pristojbu (50% niža pristojba) : mišićna distrofija i srodna neuromišićna oboljenja; cerebralna i dječja paraliza; paraplegija, tetraplegija, hemiplegija, sc. multiplex,
- za oslobađanje od plaćanje RTV pristojbe: 100% slijepe osobe, bolesnici koji se liječe dijalizom bubrega. Potrebno je obratiti se u matične udruge.

 

Specijalizirani prijevoz u Gradu Zagrebu mogu koristiti članovi Udruge koji se kreću uz pomoć invalidskih kolica, a koji su na popisu prioritetnih vožnji Grada Zagreba. Za narudžbu prijevoza potrebno se 3-4 dana ranije javiti u Udrugu koja potom šalje zahtjev za vožnju službi prijevoza ZET-a. Članovi Udruge koji nisu na popisu prioritetnih vožnji Grada Zagreba trebaju u Udruzi ispuniti Upitnik i dostaviti dokaz iz kojeg je vidljivo da se kreće uz pomoć invalidskih kolica. Potom Udruga šalje zahtjev u Grad Zagreb.

 


Popust na usluge FIZIKALNE TERAPIJE u visini 30% na gotovo sve usluge fizikalne terapije u Nado centru zdravlja Zagreb mogu ostvariti svi članovi Udruge (izuzete su usluge koje pružaju vanjski suradnici Nado centra).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Nado centru zdravlja Zagreb, u Zagrebu, S. S. Kranjčevića 36/I kat (tel: 0800 222 333 - besplatni, 6408 555).

 

 

emenaPopust na usluge MASAŽE i TRETMANA te RADIONICE u visini 20% mogu ostvariti svi članovi Udruge u EMENI, Centru za tijelo i pokret.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u EMENI, Centru za tijelo i pokret, u Zagrebu, M. Milića 2, tel: 01/3880022, mob: 091/5195193.

 


megastart 
Popust za OSPOSOBLJAVANJE ZA VOZAČE u visini 10% te mogućnost plaćanja karticama po istoj cijeni kao i za gotovinu mogu ostvariti svi
  članovi Udruge
u Autoškoli Megastart.
Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Autoškoli Megastart, u Zagrebu, Prisavlje 2 (Boćarski dom), tel: 01/6609035, e-pošta: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

funky frizzPopust na FRIZERSKE usluge u visini 20% za gotovinsko plaćanje mogu ostvariti svi članovi Udruge u frizerskom salonu Funky frizz. Članice popust mogu ostvariti za šišanje i fen frizuru, a članovi za šišanje.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u frizerskom salonu Funky frizz u Zagrebu, Ozaljska 44, tel: 3822036.

 

donadic Popust na usluge FIZIKALNE TERAPIJE i REHABILITACIJE u visini 30% na sve usluge kod privatne prakse Donadić fizioterapija mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod Donadić fizioterapija, u Zagrebu, III. Pile 2 (tel: 6110384).

 

singer 221 1Popust na KROJAČKE usluge u visini 10-20% u Krojačkom salonu Jura mogu ostvariti svi članovi Udruge. Usluge obuhvaćaju sve krojačke usluge (popravke), kao i šivanje novih odijela po mjeri za svečane i druge prilike iz donešenog ili vlastitog materijala.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Krojačkom salonu Jura, u Zagrebu, Maksimirska 26 (tel: 2311220, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 


Popust na usluge ZAVARIVANJA
u visini 40% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod privatnika (Dubravko Požeg). Usluge se odnose isključivo na zavarivanje ortopedskih pomagala, neovisno o vrsti metala i nemetala (aluminij, gus - sivi ljev, inox te ostali materijali).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod Dubravka Požega, u Zagrebu, Rudeška cesta 65a (tel: 091/7954112).

 

 

egeria logoPopust na MEDICINSKE PROIZVODE i USLUGE u visini 10% kod tvrtke Egeria mogu ostvariti svi članovi Udruge. Svakom kupnjom ostvaruje se i pravo na besplatan savjet ili mišljenje specijalista u slučaju akutnih stanja. Specijalisti koji su u tom slučaju na raspolaganju su: dr. opće prakse, neurolog, otorinolaringolog, ortoped, fizijatar, internist i psihijatar.

Svaki član Udruge može im se obratiti i za pomoć oko rješavanja doznaka, prijevoza u poslovnice Egerie u slučaju uzimanja otisaka ili tome sličnih radnji. Medicinska sestra, stručnjakinja za VAT terapiju i specijalizirana za područje tretiranja i liječenja akutnih i kroničnih rana, omogućava svakom članu Udruge, kojem je to potrebno, besplatno tretiranje uz prethodni dogovor tretmana.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Egeriji ili kod Đuane Vukin (tel: 099/2939664).

 

 

bauerfeind logoPopust na BAUERFEIND PROIZVODE u visini 15% u maloprodajama kuće Bauerfeind mogu ostvariti svi članovi Udruge u svim poslovnicama u Republici Hrvatskoj, a sve grupe proizvode možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici kuće Bauerfeind.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u bilo kojoj od poslovnica u Republici Hrvatskoj. Poslovnice u Gradu Zagrebu nalaze se u Draškovićevoj 56 (Između Traume i hotela Sheraton), Božidarevićevoj 13, Ilici 167a i Dankovečkoj 3, a klikom na crveni gumb možete pronaći i ostale lokacije diljem zemlje: Letak

pistacio logo

 


Popust na usluge vezane za POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA u visini 10% u ovlaštenoj agenciji za promet nekretninama, Nekretnine Pistacio, mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Usluga se naplaćuje samo od strane nalogodavca što znači da ukoliko je stan ili nekretnina već u ponudi njihove tvrtke, kupac apsolutno ne plaća proviziju u slučaju kupovine iste. No, ukoliko član UIR Zagreba nekretninu da u ponudu agenciji Nekretnine Pistacio, dobit će popust u visini 10 % na iznos usluge posredovanja.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u agenciji Nekretnine Pistacio (tel: 098/535752, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

Popust na CIJENE IZRADE MREŽNE STRANICE u visini 10-20% kod tvrtke Pistacio d.o.o. mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Mrežne stranice se baziraju se na wordpress platformi i uključuju CMS (content managment system) kojim svaki korisnik može sam mjenjati sadržaj na stranici po vlastitim željama i potrebama. Sistem omogućuje samostalno upravljanje sadržajem putem jednostavnog i intuitivnog uređivača korištenjem preglednika (firefox, safari, chrome, chromium). Dovoljno je osnovno poznavanje vještina uređivanja teksta i slike. Stranice su prilagođenene mobilnim telefonima, tabletima, laptop računalima i desktop računalima.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod tvrtke Pistacio (tel: 098/535752, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

anis logoPopust na usluge NJEGE i POMOĆI u kući i izvan nje u visini 10% kod tvrtke Anis d.o.o. mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Usluge se odnose na svakodnevne kućanske poslove, medicinsku njegu, pratnju liječniku, uslugu prijevoza i slično.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod tvrtke Anis (tel: 091/3363961, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

Besplatan RIBOLOV mogu ostvariti svi članovi Udruge u Ribolovno-rekreacijskom centru "Grad mladih - Granešina" utorkom i četvrtkom u sezoni ribolova. Usluga se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Udruzi športskih ribolovaca invalida domovinskog rata RH (tel: 2932020).

NP Kornati

 

Gratis ULAZNICE za Nacionalni park Kornati mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Javna ustanova nema vlastito plovilo za organizirane izlete u NP Kornati. Vlasnici brodova i/ili turističke agencije organiziraju jednodnevne izlete te u tom slučaju NP može organizatora osloboditi od plaćanja grupne ulaznice (u slučaju izleta cijele grupe članova), a svi detalji izleta dogovaraju se s organizatorom. Na stranici NP Kornati nalazi se popis organizatora koji imaju sklopljen ugovor s NP Kornati.

Druga opcija posjeta je u vlastitom ili iznajmljenom plovilu. Za individualni posjet može se dobiti gratis ulaznica (ulaznica se daje za brod, neovisno o broju osoba na njemu), predočenjem važeće članske knjižice u NP Kornati.

 

mljetPopust na ULAZNICE za Nacionalni park Mljet mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Prilikom posjete, uz predočenje važeće članske knjižice u NP Mljet, članovi Udruge mogu ostvariti povlaštenu cijenu u iznosi od 30,00 kn ili 40,00 kn, ovisno o razdoblju posjete.

Ukoliko članovi Udruge žele iskoristiti priliku i za posjet otočiću Sv. Marije, potrebno je platiti dodatnih 20,00 kn za povratnu brodsku kartu.

 

Gratis ULAZNICE za Nacionalni park Krka mogu ostvariti članovi Udruge s tjelesnim oštećenjem u visini 50% ili više. Slobodan ulaz ostvaruje se predočenjem važeće članske knjižice u NP Krka.

 

Popust na MEDICINSKE PROIZVODE, ali ne i ortopedska pomagala, u visini 15% kod tvrtke Medikor mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Tratinska 58, a sav Medikor asortiman možete pronaći na njihovoj službenoj mrežnoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

Popust na usluge DIGITALNIH ZUBNIH RENDEGENSKIH SNIMANJA, a koji se odnosi na digitalnu panoramsku snimku čeljusti (ortopan) u visini 50% (cijena snimke uz popust iznosi 100,00 kn) te digitalnu intraoralnu snimku pojedinačnog zuba u visini 40% (cijena snimke uz popust iznosi 30,00 kn) u Poliklinici Dentix mogu ostvariti svi članovi Udruge.
Za snimanje nije potrebno naručivanje, a snimka je gotova odmah bez dugog čekanja.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Poliklinici Dentix, u Zagrebu, Jakova Gotovca 1 (tel: 4664623, 099/2277933, 098/397996).

 

 

Popust na BEURER PROIZVODE u visini 15% kod tvrtke Nucleus mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Mošćenička 15. Popust se odnosi na MEDICINSKE proizvode - tlakomjeri, inhalatori, toplomjeri, pulsni oksimetri, slušna pomagala, kao i na TERAPIJSKE proizvode - TENS/EMS uređaje, infracrvene svjetiljka te MIKROKLIMU - ovlaživači, odvlaživači, osvježivači i pročistači zraka. Sav Beurer asortiman možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

Popust CENTRA ZA MIKROKLIMU NUCLEUS NA PROIZVODE - ovlaživače zraka za domove i ured, odvlaživače zraka za vlažne prostore, pročistače zraka te potrošni materijal u visini  10% kod tvrtke Nucleus mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Mošćenička 15 (tel: 3644955, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a sav asortiman Centra za mikroklimu možete pronaći na službenoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

  Popust na usluge PRVE GRAĐANSKE UDRUGE ZA SJAJNE POGREBE I POSMRTNU PRIPOMOĆ - za ostvarivanje pogrebnog standarda, mogućnost otplaćivanja jednokratnog iznosa (7.200,00 kn) na rate na vremenski rok od 10 godina mogu ostvariti svi članovi Udruge na adresi Ulica Pavla Radića 9 u Zagrebu. Detalje i uvjete vezane za sam pogrebni standard možete saznati osobno na navedenoj adresi utorkom, srijedom i četvrtkom u vremenu od 10,00-13,00 sati ili putem telefona (Momir, 099/4719406), a više o Prvoj građanskoj udruzi možete pročitati na službenoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice na navedenoj adresi.

 

Popust na proizvode DEMENTION d.o.o., tvrtke specijalizirane za sredstva za čišćenje, mogu ostvariti svi članovi Udruge.
Popust u visini 20% odnosi se na sredstva za čišćenje, a popust u visini 10% na pribor za rad.
Profesionalna sredstva za čišćenje u kućanstvu možete pregledati u katalogu na službenoj mrežnoj stranici.

Minimalne narudžbe iznose 200,00 kn s uračunatim popustom i PDV-om, a dostava je besplatna (1-3 dana od narudžbe).
Plaćanje se vrši u gotovini ili virmanski (za virmanski avansno po ponudi), a narudžbu i podatke za izradu predračuna moguće je poslati putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), SMS poruke (091/2725194) ili telefona (01/3886287).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice.

 

Popust na članstvo i usluge SIGURNE FLOTE, tvrtke koja umjesto vas vodi brigu oko vašeg vozila i vaših dokumenata, mogu ostvariti svi članovi Udruge.
Popust u visini 20% odnosi se na članstvo kojim ostvarujete brojne pogodnosti i dodatne popuste. 
Detalje o radu Sigurne flote, njihovim ugovornim partnerima kod kojih dodatno možete ostvariti popuste, možete pročitati na službenoj stranici 
ili im se obratiti poslati putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili telefona (099/6515220).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice.

 

 

Popust kod svakodnevne kupovine mogu ostvariti svi članovi Udruge kod trgovaca partnera kupovne zajednice Cashback World uz povrat novca do 5%.
  Članstvo u kupovnoj zajednici je besplatno, putem preporuke ili direktno upisom na internetu (https://www.lyoness.com). Uz upis po preporuci, zainteresiranima se može pomoći u ostvarivanju pogodnosti, kao i onima koji žele potencijalan udio u prometu koji se organizira. Popis trgovaca partnera možete pronaći na gornjoj poveznici, a neki od njih su:
Konzum, Interspar, Muller, Kozmo, West Gate shopping centar, Proenergy, Elipso, Se-Mark, mesnice Ravlić, Triglav osiguranje, ljekarne Rizk Rizk i drugi. Moguće je povoljnije kupovati i putem interneta (eBay, AliExpress, Booking com, Flixbus i drugi). Kontakt osoba je Milivoj Nikić (095/9184480).

 

 

Popust za online kupovinu u visini 5% na ukupnu narudžbu te gratis dostavu na sve online narudžbe iznad 40,00 kn mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Gladni psić koja se bavi online prodajom hrane i opreme za kućne ljubimce. Dostava se vrši samo na području grada Zagreba. Popust na ukupnu narudžbu nije primjenjiv na popuste na akciji. Narudžbe se vrše na mrežnoj stranici www.gladnipsic.hr. Prilikom narudžbe potrebno je upisati kod uir-zagreb, a prilikom dostave će biti potrebno predočiti važeću člansku knjižicu. Za sve dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (01/2339959, 098/664303) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 

 

Popust na asortiman marke Noni Nitro u visini 30% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Somat projekt, ekskluzivnom zastupniku Noni nitro proizvoda. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (091/2341980), e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili ih pronaći na stranici www.noninitro.com.hr

 

Popust na usluge u građevini u visini 10-20% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Somat projekt. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (091/2843368), e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili ih pronaći na stranici www.somat-projekt.hr.

 

Popust na proizvode u visini 50% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Mediasken. Popust se odnosi na ortopedske uloške dok je biomehanička dijagnostika stopala uključena u cijenu s popustom. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (01/3327050, 095/9108004) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

Popust na kupovinu kompleta knjige "25 godina poslije - diploma za smrt" autora Zorana Bručića, člana Udruge, u visini 30% mogu ostvariti svi članovi Udruge. Popust se ostvaruje prilikom narudžbe putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), faxa (01/4640239) ili telefona (01/4637191) uz dostavu registarskog broja važeće članske knjižice. U cijenu su uračunati PDV, pakiranje, slanje i poštarina ili dostava. Za detalje o romanu i autoru proučite autorovu mrežnu stranicu https://www.zoranbrucic.hr/.

 

 

    Popust na sve usluge i optike u visini 20% mogu ostvariti svi članovi Udruge Poliklinici za oftalmologiju "Dr. Ritz".
Popusti se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a narudžba se može izvršiti osobno u Poliklinici (Kranjčevićeva 50, Zagreb), putem telefona (091/4005432) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 
 

~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~

DODATNE OBAVIJESTI vezane uz članstvo u Udruzi

Za sve povlastice koje se ostvaruju temeljem članstva u Udruzi, potrebno je imati uredno plaćenu članarinu za tekuću godinu. U suprotnom se povlastice ne mogu ostvariti odnosno ukidaju se bez dodatne najave ili obavijesti.

zdravljepreventivno-zdravstvena akcija ( kontrola glukoze, kolesterola i triglicerida u krvi te kontrola krvnog tlaka ) jednom u tri mjeseca, održava se svakog drugog utorka u terminu od 08,00-10,00 sati u klupskim prostorijama.

swimming

korištenje besplatnih termina bazena Zimsko plivalište "Mladost" (veliki bazen, 1 staza): srijeda, 14,30-15,30 sati
bazen Utrina (bazen prilagođen osobama s invaliditetom):četvrtak (3 staze) i nedjelja (2 staze), 10,00-11,00 sati

 

besplatna fizikalna terapija u Domu zdravlja Centar, Runjaninova 4 (tf: 4897628) sa preporukom fizijatra za terapiju

librarianbesplatno učlanjenje u bilo koju Gradsku knjižnicu Grada Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića


ostvarenje popusta pri kupnji karata u kazalištima

"Gavella" (50% za sve predstave, osim premijera) i
"Kerempuh" (40%, ostvaruje se kupnjom kupona)

druženje u klupskim prostorijama ( Nova cesta 86, ulaz s dvorišne strane ) svakim danom od 8,00-20,00 sati
( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , tel: 4876-294 )
te sudjelovanje u brojnim aktivnostima čiji opis raspored možete pronaći ovdje: klupske aktivnosti

~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~

PODUPIRUĆI ČLAN Udruge temeljem predočenja važeće članske knjižice (bez međunarodnog znaka) ima mogućnosti sudjelovanja na druženjima, radionicama i ostalim klupskim aktivnostima, izuzev onih s ograničenim brojem sudionika (npr. edukativne radionice, radionice vježbanja, preventivno-zdravstvena akcija i slične); u takve se aktivnosti imaju mogućnost uključiti isključivo u slučaju preostalih slobodnih mjesta.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok