Novosti

 

GLAZBENA RADIONICA 

Glazbena radionica Alkemija glasa održat će se u četvrtak, 21. listopada 2021. godine u 16,30 sati u prostorijama UIR Zagreba. Zbog ograničenog broja mjesta, svi zainteresirani mogu se prijaviti kod Anite ili Stanka, osobno u prostorijama Udruge (Nova cesta 86, ulaz s dvorišne strane), putem telefona (4876294) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.//Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

PLANINARSKI IZLET na Sljeme - subota, 30.10.2021. - Šestine, PD Grafičar

Sastanak je u 09,00 sati ispred crkve Svetog Mirka u Šestinama. Trajanje uspona je oko 2 do 2,5 sata. Za sve članove koji ne mogu planinariti, moguć je dolazak do PD Grafičar ZET autobusom – linija 140, koji u 11,00 sati kreće s Mihaljevca. PD Grafičar opskrbljen je i hranom i pićem. Za sve planinare obvezna je planinarska obuća i odjeća (i odjeća za presvlačenje), boca s vodom i štapovi. Vodiči: Silvana Pongrac i Milivoje Obradović.

 

 

HRVATSKA VOLONTIRA - u kampanju "Hrvatska volontira" UIR Zagreba uključila se u subotu, 2. listopada 2021. godine hodanjem po Park šumi Jelenovac s teško pokretnim članovima UIR Zagreba koji samostalno ne mogu prošetati po brdovitim terenima. Kako je šetnja protekla, provjerite klikom na poveznicu: Video.

 

 

PREDAVANJA u organizaciji UIR Zagreba

U srijedu, 20. listopada 2021. godine u 14,30 sati Kristina Stanić, prof. fizičke kulture, aromaterapeut spec., održat će predavanje na temu Zdrava prehrana u sluzbi imuniteta.

u utorak, 26. listopada u 14,30 sati, volonterka UIR Zagreba, Dragica Pongrac, voditeljica psihološko-duhovne radionice Umijeće življenja održat ce predavanje na temu Socijalna anksioznost. Riječ je o poremećaju zbog pretjeranog straha od socijalnih situacija i nepoznatih ljudi. Na predavanju ćete saznati kako takvi poremećaji nastaju i kako se možete osloboditi predrasuda, straha i nelagode od nepoznatih situacija i ljudi. Tjelesni simptomi socijalne anksioznosti su lupanje srca, znojenje ruku, drhtanje glasa, bolovi u trbuhu i glavobolja.

Za uključivanje u predavanja UŽIVO potrebno je prijaviti se putem sljedeće poveznice: Poveznica.


Predavanje će se održati u prostorijama UIR Zagreba, uz poštivanje protuepidemijskih mjera koje UIR Zagreba provodi u svojim prostorijama i istovremeno putem Google Meet aplikacije.
Svi zainteresirani za dolazak u prostorije UIR Zagreba se trebaju prijaviti kod Anite ili Stanka, putem telefona (4876294) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) s obzirom na to da je broj mjesta ograničen dok se ostali zainteresirani se mogu uključiti on-line, putem poveznice: Google Meet.

NAPOMENA: kratke upute za lakše uključivanje u predavanje putem Interneta, odnosno putem Google Meet aplikacije, možete pronaći klikom na sljedeću poveznicu: Upute.

 

 

AKTIVNOSTI u organizaciji UIR Zagreba koje se možete uključiti:

  • radionica Umijeće življenja održava se četvrtkom, od 11,00 do 12,00 sati; zbog ograničenog broja sudionika, dio polaznika uključit će se osobno u prostorijama UIR Zagreba, a dio će se moći uključiti putem Google Meet aplikacije
  • u radionicu digitalne fotografije svi zainteresirani mogu se uključiti u radionicu u prostorijama UIR Zagreba u četvrtak 7. listopada u 17,00 sati
  • Tai chi radionice održavaju se utorkom i četvrtkom od 8,00 do 9,00 sati
  • radionica pletenja i heklanja kreće od petka, 8. listopada; radionica će se održavati petkom od 9,30 do 11,30 sati
  • kuglanje u kuglani Zagreb (Kranjčevićeva ulica 2) moguće je petkom od 13,00 do 15,00 sati; obavezno ponijeti čiste tenisice.

NAPOMENE: za sve aktivnosti obvezna je prethodna prijava kod Anite ili Stanka osobno, putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona: 01/4876-294 (neprijavljene osobe neće moći ući u prostorije održavanja aktivnosti). U prostorijama UIR Zagreba obvezna je zaštitna maska za lice koja prekriva i nos i usta. Pri ulasku u prostor obvezna je dezinfekcija ruku. Za svaku aktivnost broj osoba je ograničen.

U klupske aktivnosti svaki se član UIR Zagreba može besplatno uključiti od ponedjeljka do petka prema sljedećem rasporedu: https://www.uir-zagreb.hr/udruga-5/aktivnosti-5/klub-5/raspored-aktivnosti.

 

ZDRAVI I SIGURNI NA KVADRAT

UIR Zagreba će do 31. prosinca 2021. godine provoditi projekt "Zdravi i sigurni na kvadrat" sufinanciran kroz Javni poziv za dodjelu financijskih potpora za programe/projekte udruga iz područja socijalno-humanitarne i zdravstvene djelatnosti te braniteljskih udruga od interesa za Grad Veliku Goricu u 2021. godini. Program je usmjeren na osobe s područja grada Velike Gorice koje imaju rješenje o invaliditetu ili o stupnju tjelesnog oštećenja, a organiziran je u vidu dvije aktivnosti: rekreativnog plivanja i individualnih pravnih savjetovanja.

Termini za rekreativno plivanje bit će organizirani na Gradskom bazenu Velike Gorice (Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21, 10410 Velika Gorica) prema sljedećem rasporedu:

  • srijedom, od 10,00 do 11,00 sati
  • subotom, od 17,00 do 18,00 sati.

Prijave za korištenje termina su OBAVEZNE kod Anite ili Stanka, osobno u prostorijama Udruge uz prethodnu najavu putem telefona (01/4876294) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Prijaviti se mogu sve osobe s invaliditetom ili tjelesnim oštećenjem s područja grada Velike Gorice.
Bez prijave neće biti moguće sudjelovanje u rekreativnom plivanju.

 

Individualna pravna savjetovanja provode se kroz dvije podaktivnosti: 

  • članovi UIR Zagreba s područja grada Velike Gorice i okolice mogu zatražiti savjet o mogućnostima i načinima ostvarivanja zakonom im zajamčenih prava
  • osobe s invaliditetom ili tjelesnim oštećenjem s istog područja, neovisno o tome jesu li članovi UIR Zagreba ili ne, mogu se prijaviti za kreiranje pravne anamneze koja sadrži utvrđivanje onih statusnih prava i povlastica koja se potencijalno mogu ostvariti na temelju dokumentacije izdane od Centra za socijalnu skrb, Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom te Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Uz utvrđivanje prava koja su za osobu s invaliditetom dostupna, naglasak će biti i na upoznavanju korisnika s načinima ostvarivanja tih prava te povlastica.

Prijave su OBAVEZNE i primaju se u UIR Zagreba osobno, putem telefona (01/4876301) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

ORGANIZIRANO VJEŽBANJE U MALOM BAZENU

Zimsko plivalište Mladost, na Trgu Krešimira Ćosića 10, još uvijek nije otvoreno za javnost.

Međutim, UIR Zagreba nastavlja s provođenjem organiziranih vježbi u malom bazenu do kraja listopada 2021. godine, u malom bazenu Sportskog parka Mladost, Jarunska 1.

Vježbe će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 13,00 do 14,00 sati.
Prijave su obvezne putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona: 01/4876-294.
Prednost će imati osobe koje još nisu bile uključene u vježbe u vodi i one koje nisu ukljućene u programe vježbanja u organizaciji UIR Zagreba.

 

 

PIKADO

Svi zainteresirani za igranje pikada u prostorijma UIR Zagreba mogu se prijaviti kod Anite ili Stanka, osobno u prostorijama Udruge, putem telefona (4876294) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) za neki od termina ponedjeljkom od 12,00 do 18,00 sati. Zbog propisanihi mjera zaštite, za pojedini se termin može prijaviti samo jedna osoba. Trajanje pojedinog termina je jedan sat.

 

 

Novi ON-LINE video sadržaji - objavljeni na YouTube kanalu UIR Zagreba, YouTube UIRZ:

- Jednostavan vodič kako biti informiran i popis alata koje UIR Zagreba koristi kako bi informirala svoje članove i ostalu javnostmožete pogledati klikom na poveznicu: Video. Video je sufinanciran kroz program "Od jutra do sutra" (Grad Zagreb - Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom), a autorice su Kristina Sever, suradnica u UIR Zagreba i Maja Milković, stručna suradnica u UIR Zagreba.

Disneyjeva metoda rješavanja problema 4 - Narančasta soba - voditeljica radionice "Umijeće življenja" povest će vas u narančastu sobu u posjet stručnjaku koji se zove – "savjetnik", koji će vam pomoći u rješavanju problema ili u ostvarenju cilja. Video je sufinanciran kroz program "Savjet više" (Grad Zagreb - Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom), a autorica je Dragica Pongrac, volonterka u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom na poveznicu: Video.

- Često postavljena pitanja - Ugovori o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju - Joško Matić, savjetnik u UIR Zagreba odgovorio je na često postavljana pitanja koja postavljaju članovi UIR Zagreba. Video je sufinanciran kroz program "Savjet vše" (Grad Zagreb - Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom), a autor je Joško Matić, savjetnik u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom na poveznicu: Video.

- Disneyjeva metoda rješavanja problema 3 - Plava soba - voditeljica radionice "Umijeće življenja" povest će vas u plavu sobu u posjet stručnjaku koji se zove – "realist", koji će vam pomoći u rješavanju problema ili u ostvarenju cilja. Video je sufinanciran kroz program "Savjet više" (Grad Zagreb - Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom), a autorica je Dragica Pongrac, volonterka u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom na poveznicu: Video.

- U okviru pravnog savjetovališta, savjetnik u UIR Zagreba osvrnuo se na razlike između osobne invalidnine i doplatka za tuđu pomoć i njegu. Video Osobna invalidnina i doplatak za tudju pomoc i njegu je sufinanciran kroz program "Savjet više" (Grad Zagreb), a pripremio ga je Joško Matić, savjetnik u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom na poveznicu: Video..

- Disneyjeva metoda rješavanja problema 2 - Zelena soba - voditeljica radionice "Umijeće življenja" povest će vas u zelenu sobu u posjet stručnjaku koji se zove "kriticar" i koji će vam pomoći i u rješavanju problema ili u ostvarenju cilja. Video je sufinanciran kroz program "Savjet više" (Grad Zagreb), a autorica je Dragica Pongrac, volonterka u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom na poveznicu: Video..

- Disneyjeva metoda rješavanja problema - Crvena soba - voditeljica radionice "Umijeće življenja" povest će vas u crvenu sobu u posjet stručnjaku koji se zove "idealist" i koji će vam pomoći u rješavanju problema ili u ostvarenju cilja. Video je sufinanciran kroz program "Savjet više" (Grad Zagreb), a autorica je Dragica Pongrac, volonterka u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom na poveznicu: Video..

- Sportsko-rekreativna radionica Pikado sufinancirana je kroz program "Od jutra do sutra" (Grad Zagreb), a autorica je Maja Pival Blažičko, suradnica u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom napoveznicu: Video..

- Dramsku radionicu Vježbe dikcije i artikulacije, sufinancirana kroz programe "Kul-turiranje" (Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike) i "Od jutra do sutra" (Grad Zagreb) pripremila je Anita Kaiser, savjetnica u UIR Zagreba. Video možete pogledati klikom na poveznicu: Video..

- Objavljena je snimka kojom se želi podići svijest ljudi o tome da problem beskućništva u Hrvatskoj postoji i da je on veći nego se čini. Snimku možete pogledati klikom na: Video. Autorica: Dajana Papić, univ. bacc. act. socijalnog rada.

- Glazbenu radionicu, sufinanciranu kroz programe "Kul-turiranje" (Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike) i "Od jutra do sutra" (Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom) provjerite klikom na: Video. Voditeljica: Melita Lovričević.

Izložbu likovnih radova prijavljenih na 37. Susret likovnih stvaralaca, u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, provjerite klikom na poveznicu: Izložba.
Autori likovnih radova su polaznici radionice crtanja i slikanja koja se provodi u okviru trogodišnjeg programa "Kul-turiranje", uz sufinanciranje Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Autori: Ljiljana Smontara, Štefica Dianežević, Nedžad Dizdarević, Marija Kovač, Ivka Makjanić, Gordana Šore i Tomislav Zekanović.

- UIR Zagreba se i ove godine uključila u Dane otvorenih vrata udruga prikazom aktivnosti trogodišnjeg programa "Kul-turiranje", čija je prva godina provedbe završila velikim uspjehom unatoč izazovnoj godini. Tema ovogodišnje aktivnosti DOVU bila je "Krizna situacija = šansa za novi pčetak?". Video kojim smo se u okviru DOVU 2021. predstavili možete pogledati na sljedećoj poveznici: Video.

- On-line plesna radionica - Jerusalema sufinancirana je kroz programe "Kul-turiranje" (Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike) i "Od jutra do sutra" (Grad Zagreb - Gradski ured za socijalnu zastitu i osobe s invaliditetom). Video je kreirala Anamarija Lazić, voditeljica Stručne službe u UIR Zagreba. Video pogledajte klikom na poveznicu: Video.

- On-line radionica pletenja i kukičanja u okviru trogodišnjeg programa "Kul-turiranje", uz sufinanciranje Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike "Isprepletimo ruke!" dostupna je na YouTube kanalu UIR Zagreba klikom na poveznicuVideo. Riječ je o pletenju i kukičanju rukavića za osobe s Alzheimer bolešću i drugim demencijama - nova akcija Štrikeraj caféa centra Ozana. Pogledajte i poslušajte upute voditeljice Sandre i uključite se u akciju. Autor: Sandra Kerovec, voditeljica Štrikeraj caféa, Udruga "OZANA".

- Video izložba "Naše ljeto" dostupna je na YouTube kanalu UIR Zagreba klikom na poveznicu: Izložba. Autori izložbe su polaznici radionice digitalne fotografije.

- On-line kreativnu radionicu "Izrada mandala" pogledajte klikom na poveznicu: Video. Kreativna radionica napravljena je u okviru trogodišnjeg programa "KUL-TURIRANJE" uz sufinanciranje Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Autor video sadržaja je Maja Milković, stručna suradnica UIR Zagreba.

- On-line folklornu radionicu pogledajte i uključite se klikom na poveznicu: Video. Volonteri UIR Zagreba naučit će vas plesati koreografiju iz Prigorja, "Sadila sem rogozek". Autori video sadržaja su voloteri u UIR Zagreba - Mirjana Cetin i Dragutin Sinković.

- Povodom obilježavanja Nacionalnog dana zaštite na radu i Svjetskog dana sigurnosti i zaštite zdravlja na radu pripremili smo video uradak o tome kako pravilo sjediti na radnom mjestu i očuvati svoje zdravlje. Video pogledajte klikom na poveznicu: Video.

- U okviru dramske radionice on-line, čitali smo poeziju člana Tomislava Zekanovića - poslušajte - klik na poveznicu: Video.

 - On-line radionicu ručnih radova s temom "Izrada košara od papira", koju vodi volonterka UIR Zagreba Marija Pučić, provjerite klikom na poveznicu: Video

 - Anita Kaiser, savjetnica u UIR Zagreba snimila je virtualnu radionicu AEROBIKA. Video provjerite klikom na poveznicu: Video. Budite aktivni i vježbajte s nama!

 

Za prikaz titla, potrebno je kliknuti na opciju CC (gumb kraj postavki / settings). Ako vam se video svidio ili vam je bio koristan, molimo vas da stisnite "LIKE" (palac gore ispod naziva video sadržaja).

 

 

POGODI I OSVOJI ! 

Nova aktivnost koja se odvija isključivo na Facebook i Instagram profilu UIR Zagreba, svakog prvog ponedjeljka u mjesecu.

Nagradno pitanje će biti objavljeno na Facebook profilu UIR Zagreba  ili Instagram aplikaciji UIR Zagreba u 10,00 sati.

Sve što trebate napraviti je u komentar te objave napisati odgovor - na sam dan objave.
Pobjednik će bit objavljen idući dan.

Koja su to pitanja objavljena, tko je osvojio nagrade i kakve su nagrade dodijeljene - možete pogledati na sljedećoj poveznici: Stimulacijske aktivnosti.

 

 

(RE)KREATIVCI ZA SENIORE

U tijeku su prijave za članove UIR Zagreba koji su u mirovini, a koji se žele uključiti u aktivnosti u okviru projekta (RE)KREATIVCI ZA SENIORE – 2020.-2023. godine, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Radionice će se održavati u prostorijama UIR Zagreba.
Literarno-dramska radionica održavat ce se utorkom, od 13,00 do 14,00 sati, a Keramicarska radionica – obrada gline će se održavati utorkom, od 15,00-17,00 sati.

Prijave su moguće za samo jednu od radionica kod Anite ili Stanka osobno, putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/4876-294.

Obje radionice započet ce u utorak, 5. listopada, a prijave su do ponedjeljka, 4. listopada.
Za sudjelovanje na radionicama potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i odrezak ili rješenje o mirovini.
Na radionicama je obvezno nošenje zaštitnih maski i održavanje razmaka između sudionika.

 

 

PREVENTIVNO-ZDRAVSTVENA AKCIJA

Preventivno-zdravstvena akcija obuhvaća testiranje glukoze, kolesterola i triglicerida u krvi te mjerenje krvnog tlaka. Testiranje može obaviti isključivo član UIR Zagreba potpuno besplatno jednim dolaskom u razdoblju od 3 mjeseca. 

Zbog trenutno propisanih mjera zaštite vezanih uz širenje virusa Covid-19, maksimalan broj testiranih osoba po terminu je 15. Iz tog je razloga, a ujedno kako bi se smanjilo vrijeme čekanja, svaki zaintereisani član UIR Zagreba treba se prethodno naručiti i dogovoriti termin. Narudžbe je moguće odraditi putem telefona, e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili osobno u prostorijama UIR Zagreba, isključivo dan prije održavanja akcije, u vremenu od 8,00-14,00 sati.

U prostorije UIR Zagreba osobe ulaze jedna po jedan, noseći obaveznu zaštitnu masku koja pokriva nos i usta te uz prethodnu dezinfekciju ruku i mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom.

Datumi održavanja i termini za narudžbe preventivno-zdravstvene akcije za 2021. godine bit će objavljeni naknadno.

 

 

Objavljen je raspored za besplatno korištenje termina za samostalno rekreativno vježbanje osoba s invaliditetom u pojedinim bazenskim kompleksima u 2021. godini: Raspored.

 

 

OBAVIJESTI PUTEM E-POŠTE I SMS PORUKA

UIR Zagreba zainteresirane članove, o svojim aktivnostima, novostima i aktualnostima, obavještava putem e-pošte u prosjeku jednom tjedno i putem SMS poruka po potrebi.

Ako ste zainteresirani primati obavijesti putem e-pošte, javite nam se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - pošaljite svoje ime, prezime, registarski broj i e-adresu na koju želite primati obavijesti.

Ako ste zainteresirani primati obavijesti putem SMS poruka, javite nam se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - pošaljite svoje ime, prezime, registarski broj i broj mobitela na koji želite primati obavijesti.

 

 

MOBILNA APLIKACIJA "UIR e-iskaznica"

Svi članovi UIR Zagreba koji koriste pametni telefon s Android sustavom, uz postojeću tiskanu člansku knjižicu, mogu koristiti i digitalnu člansku knjižicu. Potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju u virtualnoj trgovini. Kako izgleda mobilna aplikacija možete vidjeti na sljedećoj poveznici E-iskaznica, a upute na sljedećoj: Upute.

 

 

 

 

 

AKTIVNI PETAK U MAKSIMIRU - pridružite nam se petkom u Maksimiru i istežite se, vježbajte i hodajte s nama na otvorenom, a video o toj aktivnosti pogledajte klikom na crveni gumb - Snimka

 

 

 

Na našem YouTube kanalu, u našoj bogatoj videogaleriji, pregledajte snimke o kreativnosti, savjetima i vježbama koje smo za vas pripremili: YouTube - UIR Zagreba.

 

 


FOTOGALERIJA - fotografije s naših događanja, izleta, druženja i mnoštva radionica možete pogledati na našim mrežnim stranicama preko  poveznice: Fotogalerija


VIDEOGALERIJA - video uratke s naših događanja i gostovanja možete pregledati klikom na crveni gumb: Videogalerija

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji naše poveznice za fotogaleriju i videogaleriju, kao i ostale informacije, dijele sa svojim obiteljima, prijateljima i poznanicima jer na taj način zajednički jačamo svijest o našem postojanju i aktivnom životu, ne samo naših najmilijih, već i šire javnosti ! ZAJEDNO SMO JAČI !

 

   ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~     ~~~~~~

 

 

 

Dio aktivnosti UIR Zagreba sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
u okviru trogodišnjeg programa "Kul-turiranje". 

 


   
   Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške 
Grada Zagreba, a Grad Zagreb sufinancira i dio aktivnosti 
   Udruge invalida rada Zagreba u okviru dva trogodišnja programa "Od jutra do sutra" i "Savjet više".

 

  ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~        

U skladu s propisanim mjerama zaštite vezanim uz širenje virusa Covid-19 preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, molimo osobe koje imaju simptome bilo koje bolesti (npr. kašalj, otežano ili ubrzano disanje, grlobolja, glavobolja, učestalo kihanje, probavne smetnje, povišena tjelesna temperatura, kratak dah, gubitak okusa ili njuha itd.) da NE DOLAZE osobno i da se jave telefonom nadležnom liječniku ili nazovu 112.

Poveznice na mjere zaštite i ostale upute možete pronaći na stranicama Stožera civilne zaštite RH ili Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju. Čuvajte sebe i druge.

  ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~                          ~~~~~~~~~~~~     

 Unaprijed molimo sve sudionike predavanja da utisaju svoje mikrofone kako bi se smanjila pozadinska buka.8,00 sati okupljanje sudionika na glavnom ulazu u Park Maksimir. Od 8,15 do 9,00 sati jutarnje razgibavanje. Od 9,00 do 10.30 sati nordijsko hodanje kroz Park Maksimir, obilazak pet jezera. Od 10,30 do 11,00 sati vježbe istezanja.

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok