Besplatan javni prijevoz ZET-a

 BESPLATNI JAVNI PRIJEVOZ ZET-a za 2019. godinu

 

VELIKA GORICA, ZAPREŠIĆ, STUPNIK, LUKA, KLINČA SELA

tram2blueČlanovi Udruge invalida rada Zagreba s prebivalištem na područjima: Velika Gorica, Zaprešić, Stupnik, Luka i Klinča sela mogu ostvariti pravo na besplatan javni prijevoz ZET-a za 2019. godinu pod istim uvjetima kao i za 2018. godinu (umirovljene i nezaposlene osobe s tjelesnim oštećenjem najmanje 70%).

Za članove s područja Brdovca i Jakovlja još uvijek čekamo informaciju te molimo sve za strpljenje i zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Besplatan javni prijevoz ZET-a (za sva područja) odnosi se na prijevoz ZET-ovim autobusima i tramvajima, ali ne i vlakovima Hrvatske željeznice.

 

POSLOVNICE ZET-a u kojima se može izvršiti punjenje godišnje ZET-ove iskaznice za gore navedena područja i njihovo radno vrijeme možete pronaći na službenim stranicama ZET-a: Poslovnice.

 

Općina BISTRA nije u mogućnosti financirati javni prijevoz osoba s invaliditetom već će subvencija svake pojedine osobe s invaliditetom s prebivalištem na području Općine Bistra iznositi određeni postotak u skladu s kategorijom korisnika kojoj pripada (npr. socijalna kategorija, umirovljenička ili drugo).

 

 

GRAD ZAGREB

Informacije o uvjetima za besplatan javni prijevoz ZET-a za 2019. godinu Grad Zagreb objavit će krajem 2018. godine. 

Besplatan javni prijevoz ZET-a za 2018. godinu mogle su ostvariti osobe s prebivalištem u Gradu Zagrebu evidentirane u bazi Grada Zagreba i ZET-a za 2017. godinu na način da svoju pokaznu kartu produže u nekoj od poslovnica ZET-a (karta za Zagreb) od 23. siječnja 2018. godine.

POSLOVNICE ZET-a u kojima se može izvršiti punjenje godišnje ZET-ove iskaznice za gore navedena područja i njihovo radno vrijeme mogu se pronaći na službenim stranicama ZET-a: Poslovnice.

Svi korisnici koji do sada nisu ostvarili subvencionirani prijevoz mogu podnijeti zahtjev (ako na to imaju pravo sukladno članku. 32. Odluke o socijalnoj skrbi) i to isključivo u pisarnicama područnih ureda gradskih upravnih tijela Grada Zagreba. Osim popunjenog i potpisanog zahtjeva potrebno je priložiti i sljedeću dokumentaciju: dokaz o invaliditetu (Rješenje ili Nalaz i mišljenje), dokaz o nezaposlenosti (uvjerenje od nadležne službe za zapošljavanje, potvrda o školovanju, potvrda o visini dohotka) i presliku osobne iskaznice.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok