Povlastice vezane uz članstvo

Što član UIR Zagreba može ostvariti, na koji način i gdje?

 

Svaku zakonsku promjenu nastojimo pravovremeno uvrstiti u ove informacije.

 

Svaki redovan član Udruge s važećom članskom knjižicom može knjižicu koristiti za prvenstvo u redovima na mjestima na kojima za to postoje takve oznake.

 

cekic

PRAVNO SAVJETOVALIŠTE - besplatno za članove Udruge:

* u prostorijama Udruge: utorak i četvrtak, od 13,00-18,00 sati; 
prethodna predbilježba za određeni termin je obavezna - osobno u prostorijama Udruge, putem telefona 01/4876301 ili e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

* u prostorijama Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Hrgovići 47 - od ponedjeljka do petka od 8,00-14,00 sati uz prethodnu najavu,
osobno u prostorijama Saveza, putem telefona 01/4829295, 4812383 ili e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

tram

 

 

 

 

BESPLATAN JAVNI PRIJEVOZ ZET-a mogu ostvariti nezaposlene (ili umirovljene) osobe s invaliditetom s područja Zagrebačke županije čije je tjelesno oštećenje minimalno 70%.

Detaljnije o tome koja su područja (općine, gradovi) odobrena te na koji način se ova povlastica može ostvariti pročitajte na sljedećoj poveznici: https://www.uir-zagreb.hr/udruga-5/ostale-aktivnosti/javni-prijevoz-zet-a

 

 

telefon

Povlastica za FIKSNU TELEFONSKU liniju kod T-com operatera (Hrvatski telekom d.d.): za članove Udruge s tjelesnim oštećenjem gornjih ili donjih ekstremiteta te neuromišićnih oboljenja, a ukupnog postotka najmanje 80%. Povlastica se može ostvariti isključivo u slučaju korištenja paketa Halo zovem sve i Halo Super 60 (50% niža mjesečna naknada) na temelju telefonskog računa koji je potrebno dostaviti u Udrugu.

Ako se ne plati godišnja članarina u Udruzi godinu dana, ova se povlastica ukida bez dodatne najave ili obavijesti.

  

 

 

 

 

Specijalizirani prijevoz u gradu Zagrebu mogu besplatno koristiti članovi Udruge koji se kreću uz pomoć invalidskih kolica, a koji su uvršteni na popis prioritetnih vožnji Grada Zagreba. Za narudžbu prijevoza potrebno se 3-4 dana ranije javiti u Udrugu koja potom šalje zahtjev za vožnju službi prijevoza ZET-a.
Članovi Udruge koji nisu na popisu prioritetnih vožnji Grada Zagreba trebaju u Udruzi ispuniti Upitnik i dostaviti dokaz iz kojeg je vidljivo da se kreću uz pomoć invalidskih kolica. Potom Udruga šalje zahtjev u Grad Za
greb.

 

 


Popust na usluge FIZIKALNE TERAPIJE u visini 20% za pakete terapija (5, 10 ili 20 terapija) i u visini 10% za pojedinačne terapije u Poliklinici NADO Zagreb mogu ostvariti svi članovi Udruge. Izuzete su usluge koje pružaju vanjski suradnici Poliklinike Nado Zagreb i promo akcije.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Poliklinici NADO Zagreb, u Zagrebu, S. S. Kranjčevića 36/I kat
(tel. 0800 222 333 besplatan, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 


megastart

Popust za OSPOSOBLJAVANJE ZA VOZAČE u visini 10% te mogućnost plaćanja karticama  kao i za gotovinu mogu ostvariti svi članovi Udruge u Autoškoli Megastart. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Autoškoli Megastart, u Zagrebu, Prisavlje 2 (Boćarski dom), tel. 01/6609035, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

 

singer 221 1

 

 

 

Popust na KROJAČKE usluge u visini 10-20% u Krojačkom salonu Jura mogu ostvariti svi članovi Udruge. Usluge obuhvaćaju sve krojačke usluge (popravke), kao i šivanje novih odijela po mjeri za svečane i druge prilike iz donešenog ili vlastitog materijala.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Krojačkom salonu Jura, u Zagrebu, Maksimirska 26 (tel. 01/2311220).

 

egeria logo

 

 

 

Popust na MEDICINSKE PROIZVODE i USLUGE u visini 10% kod tvrtke Egeria mogu ostvariti svi članovi Udruge. Svakom kupnjom ostvaruje se i pravo na besplatan savjet ili mišljenje specijalista u slučaju akutnih stanja. Specijalisti koji su u tom slučaju na raspolaganju su: dr. opće prakse, neurolog, otorinolaringolog, ortoped, fizijatar, internist i psihijatar.

Svaki član Udruge može im se obratiti i za pomoć oko rješavanja doznaka, prijevoza u poslovnice Egerie u slučaju uzimanja otisaka ili tome sličnih radnji. Medicinska sestra, stručnjakinja za VAT terapiju i specijalizirana za područje tretiranja i liječenja akutnih i kroničnih rana, omogućava svakom članu Udruge, kojem je to potrebno, besplatno tretiranje uz prethodni dogovor tretmana.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u Egeriji ili kod Marijane Lotine (tel. 099/2939664).

 

bauerfeind logo

 

Popust na BAUERFEIND PROIZVODE u visini 15% u maloprodajama kuće Bauerfeind mogu ostvariti svi članovi Udruge u svim poslovnicama u Republici Hrvatskoj, a sve grupe proizvode možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici kuće Bauerfeind.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u bilo kojoj od poslovnica u Republici Hrvatskoj. Poslovnice u Gradu Zagrebu nalaze se u Draškovićevoj 56 (Između Traume i hotela Sheraton), Božidarevićevoj 13 i Ilici 167a, a klikom na crveni gumb možete pronaći i ostale lokacije diljem zemlje: Letak
(e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

 

pistacio logo

 

 

Popust na CIJENE IZRADE MREŽNE STRANICE u visini 10-20% kod tvrtke Pistacio d.o.o. mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Mrežne stranice se baziraju se na wordpress platformi i uključuju CMS (content managment system) kojim svaki korisnik može sam mijenjati sadržaj na stranici po vlastitim željama i potrebama. Sistem omogućuje samostalno upravljanje sadržajem putem jednostavnog i intuitivnog uređivača korištenjem preglednika (firefox, safari, chrome, chromium). Dovoljno je osnovno poznavanje vještina uređivanja teksta i slike. Stranice su prilagođene mobilnim telefonima, tabletima, prijenosnim i desktop računalima.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice kod tvrtke Pistacio (tel. 098/535752, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

NP Kornati

 

 

 

 

Besplatne ULAZNICE za Nacionalni park Kornati mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Javna ustanova nema vlastito plovilo za organizirane izlete u NP Kornati. Vlasnici brodova i/ili turističke agencije organiziraju jednodnevne izlete te u tom slučaju NP može organizatora osloboditi od plaćanja grupne ulaznice (u slučaju izleta cijele grupe članova), a svi detalji izleta dogovaraju se s organizatorom. Na stranici NP Kornati nalazi se popis organizatora koji imaju sklopljen ugovor s NP Kornati.

Druga opcija posjeta je u vlastitom ili iznajmljenom plovilu. Za individualni posjet može se dobiti besplatna ulaznica koja se daje za brod, neovisno o broju osoba na njemu, predočenjem važeće članske knjižice u NP Kornati (tel. 022/435760, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

 

 

 

 

Besplatne ULAZNICE za Nacionalni park Krka mogu ostvariti članovi Udruge s tjelesnim oštećenjem u visini 50% ili više. Slobodan ulaz ostvaruje se predočenjem važeće članske knjižice u NP Krka (tel: 022/201777, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

 

 

Popust na MEDICINSKE PROIZVODE za brandove: Omron, Beurer, RIO i Nano u visini 15% kod tvrtke Medikor mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Tratinska 58 (tel. 01/3689666, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sav Medikor asortiman možete pronaći na njihovoj službenoj mrežnoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

 

 

Popust na usluge DIGITALNIH ZUBNIH RENDEGENSKIH SNIMANJA, a koji se odnosi na digitalnu panoramsku snimku čeljusti (ortopan) u visini 50% (cijena snimke uz popust iznosi 15,00 € (113,02 kn) i digitalnu intraoralnu snimku pojedinačnog zuba u visini 40% (cijena snimke uz popust iznosi 4,00 € (30,14 kn)) u ZUB X Centru dentalne radiologije mogu ostvariti svi članovi Udruge.
Za snimanje nije potrebno naručivanje, a snimka je gotova odmah bez dugog čekanja.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u ZUB X - Centru dentalne radiologije, u Zagrebu, Jakova Gotovca 1 (tel. 01/4664623, 099/2277933, 098/397996, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

 

 

Popust na BEURER PROIZVODE u visini 15% kod tvrtke Nucleus mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Mošćenička 15 (tel. 01/3644955, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Popust se odnosi na MEDICINSKE proizvode - tlakomjeri, inhalatori, toplomjeri, pulsni oksimetri, slušna pomagala, kao i na TERAPIJSKE proizvode - TENS/EMS uređaje, infracrvene svjetiljka te MIKROKLIMU - ovlaživači, odvlaživači, osvježivači i pročistači zraka. Sav Beurer asortiman možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

 

 

Popust CENTRA ZA MIKROKLIMU NUCLEUS NA PROIZVODE - ovlaživače zraka za domove i ured, odvlaživače zraka za vlažne prostore, pročistače zraka te potrošni materijal u visini  10% kod tvrtke Nucleus mogu ostvariti svi članovi Udruge u prodavaonici u Zagrebu, Mošćenička 15 (tel: 01/3644955, e-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a sav asortiman Centra za mikroklimu možete pronaći na službenoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice u navedenoj prodavaonici.

 

 

 

 

Popust na usluge PRVE GRAĐANSKE UDRUGE ZA SJAJNE POGREBE I POSMRTNU PRIPOMOĆ - za ostvarivanje pogrebnog standarda, mogućnost otplaćivanja jednokratnog iznosa (7.200,00 kn / 955,60 €) na rate na vremenski rok od 10 godina mogu ostvariti svi članovi Udruge na adresi Ulica Pavla Radića 9 u Zagrebu. Detalje i uvjete vezane za sam pogrebni standard možete saznati osobno na navedenoj adresi, putem telefona (01/4882024,4882025) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), a više o Prvoj građanskoj udruzi možete pročitati na službenoj stranici.

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice na navedenoj adresi.

 

 

 

 

 

Popust na proizvode DEMENTION d.o.o., tvrtke specijalizirane za sredstva za čišćenje, mogu ostvariti svi članovi Udruge.
Popust u visini 20% odnosi se na sredstva za čišćenje, a popust u visini 10% na pribor za rad.
Profesionalna sredstva za čišćenje u kućanstvu možete pregledati u katalogu na službenoj mrežnoj stranici.

Minimalne narudžbe iznose 200,00 kn (26,54 €) s uračunatim popustom i PDV-om, a dostava je besplatna (1-3 dana od narudžbe).
Plaćanje se vrši u gotovini ili virmanski (za virmanski avansno po ponudi), a narudžbu i podatke za izradu predračuna moguće je poslati putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), SMS poruke (091/2725194) ili telefona (01/3886287).

Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice.

 

 

 

 

 

Popust kod svakodnevne kupovine mogu ostvariti svi članovi Udruge kod trgovaca partnera kupovne zajednice Cashback World uz povrat novca do 5%.
Članstvo u kupovnoj zajednici je besplatno, putem preporuke ili direktnim upisom na internetu (https://www.cashbackworld.com/hr/search/partner). Uz upis po preporuci, zainteresiranima se može pomoći u ostvarivanju pogodnosti, kao i onima koji žele potencijalan udio u prometu koji se organizira.
Popis trgovaca partnera možete pronaći na gornjoj poveznici, a neki od njih su:
Konzum, Interspar, Muller, Kozmo, West Gate shopping centar, Proenergy, Elipso, Se-Mark, mesnice Ravlić, Triglav osiguranje, ljekarne Rizk Rizk i drugi. Moguće je povoljnije kupovati i putem interneta (eBay, AliExpress, Booking com, Flixbus i drugi). Kontakt osoba je Milivoj Nikić (tel. 095/9184480).

 

 

Popust za online kupovinu u visini 5% na ukupnu narudžbu te gratis dostavu na sve online narudžbe iznad 40,00 kn (5,31 €) mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Gladni psić koja se bavi online prodajom hrane i opreme za kućne ljubimce. Dostava se vrši samo na području grada Zagreba. Popust na ukupnu narudžbu nije primjenjiv na popuste na akciji. Narudžbe se vrše na mrežnoj stranici www.gladnipsic.hr. Prilikom narudžbe potrebno je upisati kod uir-zagreb i prijaviti se na e-bilten (newsletter), a prilikom dostave će biti potrebno predočiti važeću člansku knjižicu. Za sve dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (01/2339959, 098/664303) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 

 

 

 

 

Popust na usluge u građevini u visini 10-20% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke Somat projekt. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (091/2843368), e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili ih pronaći na stranici www.somat-projekt.hr.

 

 

 

 

 

Popust na proizvode u visini 50% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod tvrtke ScanSpot. Popust se odnosi na ortopedske uloške dok je biomehanička dijagnostika stopala uključena u cijenu s popustom. Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a za dodatne informacije moguće se obratiti putem telefona (01/3327050, 095/9108004) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili ih pronaći na stranici www.scanspot.hr. Tvrtka posluje u Samoboru pa je dijagnostiku i preuzimanje uložaka potrebno odraditi u Samoboru.

  

 

 

 

 

 

 

Popust na kupovinu kompleta knjiga "25 godina poslije - diploma za smrt" autora Zorana Bručića, člana Udruge, u visini 30% mogu ostvariti svi članovi Udruge. Popust se ostvaruje prilikom narudžbe putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), faxa (01/4640239) ili telefona (01/4637191) uz dostavu registarskog broja važeće članske knjižice. U cijenu su uračunati PDV, pakiranje, slanje i poštarina ili dostava. Za detalje o romanu i autoru proučite autorovu mrežnu stranicu https://www.zoranbrucic.hr/.

 

 

   

Popust na sve usluge i optike u visini 20% mogu ostvariti svi članovi Udruge Poliklinici za oftalmologiju "Dr. Ritz".
Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice, a narudžba se može izvršiti osobno u Poliklinici (Kranjčevićeva 50, Zagreb), putem telefona (091/4005432) ili e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 
 

 

 

 

 

 

Popust na usluge prijevoza u visini 30-50% mogu ostvariti svi članovi Udruge kod HŽ Putničkog prijevoza d.o.o.. Članovi u mirovini i nezaposleni članovi mogu ostvariti popust u visini 50% na redovnu prijevoznu cijenu na svim relacijama za pojedinačna putovanja, a zaposleni članovi u visini 30% na redovnu prijevoznu cijenu na svim relacijama većim od 25 km udaljenosti za pojedinačna putovanja.

Popust se ostvaruje predočenjem pametne kartice HŽPP-a. Za izdavanje pametne kartice potrebno je ispunjeni obrazac Zahtjeva predati na blagajnu HŽPP-a s popratnom dokumentacijom (fotografija 3x3,5 cm, važeća članska knjižica UIR Zagreba te odrezak o primljenoj mirovini (zadnji mjesec) za umirovljenike odnosno potvrda HZZ-a o nezaposlenosti za nezaposlene). Zahtjev se može preuzeti i ovdje: Zahtjev.
Na blagajni će se kartica moći preuzeti u roku 7 dana, a glasit će na ime i prezime putnika. Profil "UIR Zagreba" vrijedi godinu dana odnosno u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2024. godine, a cijena
profila iznosi 6,64 € (50,00 kn).

 

 

 

Popust na usluge čišćenja u visini 10% mogu ostvariti svi članovi Udruge u svim Lemia poslovnicama na 14 lokacija u Zagrebu.
Popust 
se ne odnosi na čišćenje košulja od 1,90 € (14,32 €) i na krojačke popravke zbog već izuzetno niskih cijena. 
Popust se ostvaruje predočenjem važeće članske knjižice te se upisuje pod imenom i prezimenom korisnika s naznakom UIR Zagreba. 
Lokacije i radno vrijeme možete pogledati na sljedećoj poveznici: http://lemia.hr/nase-poslovnice/

 

 

 

 

Popust na CaliVita proizvode u visini 25% mogu ostvariti svi članovi Udruge u trgovini Calfit d.o.o. u Zagrebu, Bednjanska 8a ili prilikom kupovine putem njihove partnerske web trgovine (Calivita). Za ostvarenje popusta potrebno je prilikom narudžbe u trgovini napomenuti da ste član UIR Zagreba i upisati kod 3857931949. Za narudžbe iznad 45,00 € dostava na adresu je besplatna, a za narudžbe ispod tog iznosa dostava se naplaćuje 4,00 €. Plaćanje je moguće izvršiti pouzećem ili internet bankarstvom, u trgovini i karticama.Za sve dodatne informacije i narudžbe moguće se obratiti putem telefona (095/3594822)Letak.

 

Popust na usluge i proizvode Jo-Jo optike mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti za članove Udruge su sljedeći: 
- besplatna kontrola vida,
- besplatna kontrola sluha,
- besplatno mjerenje očnog tlaka,
- 30% popusta na dioptrijske okvire,
- 20% popusta na sunčane naočale
- 15% popusta na kontaktne leće.

Popuste je moguće ostvariti uz predočenje važeće članske iskaznice u svim poslovnicama Jo-Jo optike, a popis poslovnica moguće je pronaći na mrežnim stranicama Jo-Jo optike.

 


 

 

 

Popust na usluge i proizvode Optike Luna mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti su sljedeći:
- popust u visini 20% na dioptrijske okvire,
- popust u visini 20% na sunčane naočale,
- besplatna kontrola dioptrije (određivanje dioptrije i mjerenje oštrine vida), uz prethodnu
najavu i rezervaciju termina,
- besplatni manji popravci naočala (vijci, zatezanje, justiciranje),
- besplatna i brza pregradnja (u isti okvir nove naočalne leće). 
Navedene se pogodnosti ne zbrajaju s drugim pogodnostima Optike Luna
.

Popuste je moguće postvariti uz predočenje važeće članske iskaznice, u svim poslovnicama Optike LunaPrečko - J. Slavenskog 1, Trešnjevka - Ozaljska 9, Špansko - Trg Ivana Kukuljeviće 13, Gajnice - Huzjanova 2.

 

 

Popust na usluge i proizvode Optičkog studia i Poliklinike za oftamologiju Monokl mogu ostvariti svi članovi Udruge.

U sklopu očnih ordinacija Poliklinike za oftalmologiju Monokl, gdje ordiniraju renomirani specijalisti oftalmologije, članovi Udruge mogu obaviti specijalistički pregled vida po cijeni od 60,00 € (452,07 kn). Ako se prije izrade naočala želi samo odrediti dioptrija (refrakcija), usluga je besplatna. Za pregled je potrebna telefonska najava na željenu lokaciju očnih ordinacija, kako bi se definirao željeni termin.

Prilikom kupovine dioptrijskih i sunčanih naočala iz regularne ponude, članovima Udruge odobren je popust u visini 25% (popust se ne odnosi na proizvode koji su već sniženi ili su u akcijskoj ponudi, kontaktne leće, pomagala za slabovidne i pribor). Popust nije moguće kombinirati s ostalim akcijama i sniženjima.

Popuste je moguće ostvariti uz predočenje važeće članske iskaznice, prilikom narudžbe za pregled ili prilikom kupovine, u sljedećim poslovnicama Optičkog studia i Poliklinike za oftamologiju Monokl:
Zagreb: Maksimirska 115, Zagreb (telefon: 01/2302060), Ilica 248 - Črnomerec (telefon: 01/3772486), Barčev trg 15 - Utrina (telefon: 01/6621666), Gandhijeva 1 - Gajnice) (telefon: 01/5533112)
Velika Gorica: Zagrebačka 78 (telefon: 01/7897677)
Dugo Selo: Hrvatskih Branitelja 3 (telefon: 01/7788905)
Sisak: Ivana Kukuljevića Sakcinskog 9A (telefon: 044/633672). Vizual za 2021.

 


 

 

 

Popust na usluge i proizvode Očalinko optike mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti su sljedeći:
- popust u visini 25% na proizvode (osim na kontaktne leće i pribor),
besplatna kontrola vida. 

Popuste je moguće postvariti uz predočenje važeće članske iskaznice, u poslovnicama Očalinko optike u Zagrebu, na sljedećim lokacijama: Zagorska 22, Bubnjaračka 2 i Ilica 494.

 

Popust na usluge i proizvode Optike 5 mogu ostvariti svi članovi Udruge.

Popusti za članove Udruge su sljedeći: 
- 20% popusta na cjelokupan asortiman
- besplatni pregled vida.

Popuste je moguće ostvariti uz predočenje važeće članske iskaznice u poslovnici Optike 5, na adresi Savska cesta 87.

   

 

 

 

 

 

 

 

Popust na kupovinu knjige "O duši", "Moj duhovni put" i "Duša i oblici - Duhovne cjeline" autorice Sande Glavaš, članice Udruge, u visini 10% mogu ostvariti svi članovi Udruge. 
Popust se ostvaruje prilikom narudžbe putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili telefona (092/3348793) uz dostavu registarskog broja važeće članske knjižice. 

 

 

Popust na kupovinu ulaznica u Hrvatskom narodnom kazalištu u visini 50% mogu ostvariti svi članovi Udruge, osim za ulaznice za premijere. Detalje o rasporedu možete pronaći na sljedećoj poveznici: HNKZagrebačko gradsko kazalište Komedija i Teatar Rugantino osiguravaju članovima Udruge besplatne karte koje se ostvaruju isključivo na temelju ponude kazališta Udruzi.

 

 

Popust na kupovinu alarmnih uređaja za pomoć Kabel sustava d.o.o. uvisini 10% mogu ostvariti svi članovi UdrugeRiječ je o SOS ALARM alarmnim sistemima s pozivom za pomoć (SOS narukvice). Proizvodi se mogu pregledati na mrežnoj stranici https://sos-alarm.comPopust se ostvaruje prilikom narudžbe za što se potrebno obratiti Katarini Lovrenović putem e-pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili telefona (092/3566254, 099/8060001), uz dostavu registarskog broja važeće članske knjižice.

 

 

 

 

Popust prilikom ugovaranja dopunskog zdravstvenog osiguranja u Osiguravajućoj kući Uniqa mogu ostvariti svi članovi Udruge i članove njihove uže obitelji (supružnici, djeca), uz mogućnost izbora za 50 i više osoba. 
Participacija neograničena lista A: za pristupnu dob od 18 do 50 godina, mjesečna rata iznosi 4,95 € / 37,30 kn, a za pristupnu dob od 51 i više godina 6,75 € / 50,86 kn. Participacija neograničena lista A + B lista lijekova (180 Eura / 1.356,21 kn godišnje povrata): za pristupnu dob od 18 do 50 godina mjesečna rata iznosi 6,30 € / 47,47 kn, a za pristupnu dob od 51 i više godina 7,65 € / 57,63 kn. 
Zainteresirani članovi UIR Zagreba trebaju potrebne dokumente (za sebe i za zainteresirane članove obitelji) i podatke poslati na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.: osobnu iskaznicu (obostrano), zdravstvenu iskaznicu (obostrano), iskaznicu dopunskog osiguranja (ako je ugovoreno; obostrano), važeću člansku knjižicu UIR Zagreba (unutarnju stranicu s osobnim podacima i stranicu s upisanom uplatom članarine za tekuću godinu), broj telefona ili mobitela, e-adresu (ako je primjenjivo). Na tu je e-adresu mogće slati i sve ostale upite vezane uz dopunsko zdravstveno osiguranje. Prijaviti se može i putem aplikacija WhatsApp i Viber, na 095/5079151, a ostale je informacije na taj broj telefona moguće dobiti od ponedjeljka do petka, u vremenu od 9,00-15,00 sati. 
Pogodnosti kod ugovaranja dopunskog zdravstvenog osiguranja za članove UIR Zagreba su sljedeće: nema karence (počeka) - osiguranje kreće uplatom prve rate, osiguranje se ugovara na  neodređeno vrijeme, mogućnost popusta od 5% na plaćanje karticama (jednokratno i na rate), mogućnost jednokratnog plaćanja godišnje premije trajnim nalogom, internet bankarstvom, uplatnicom, virmanom ili SEPA izravnim terećenjem; mogućnost plaćanja na rate općim uplatnicama (minimalna rata 20,00 €), mogućnosti plaćanja na rate (trajnim nalogom ili SEPA izravnim terećenjem kada su sve rate iste); mogućnost ugovaranja osiguranja i za članove uže obitelji člana UIR Zagreba (supružnici i djeca - uz dokaz o istom prezimenu ili istoj adresi stanovanja.
Zainteresiranim članovima koji žele pomoć pri slanju potrebnih podataka, UIR Zagreba će pomoći u okviru socijalno-inkluzivnog savjetovališta, za što je potrebno prethodno dogovoriti termin – osobno u prostorijama UIR Zagreba, telefonski (01/4829392, 4829119) ili e-putem (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Letak.

 

 

Na povlaštenu cijenu godišnje dozvole za rekreacijski i sportski ribolov imaju pravo članovi UIR Zagreba koji su u mirovini, a mlađi su od 65 godina života.
Za ostvarivanje navedenoga prava, potrebno je Upravi za ribarstvo pri Ministarstvu poljoprivrede i šumarstva, na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u svrhu dokazivanja statusa umirovljenika, poslati sken osobne iskaznice (obje strane) i sken rješenja o mirovini.
Povlaštena cijena godišnje dozvole za rekreacijski ribolov iznosi 7,96 eura (60,00 kuna), a povlaštena cijena godišnje sportske dozvole za ribolov 13,27 eura (100,00 kuna).
Informacije o navedenom pravu dostupne na sljedećoj poveznici: https://gov.hr/hr/rekreacijski-i-sportski-ribolov-na-moru/1542Navedeno se ne odnosi na sportski ribolov na slatkim vodama.

 

 

   

 

 

 

 

Popust prilikom najma planinske kuće (Karolina Mountain Lodgeu Starom Lazu (Ravna Gora) u rasponu od 5-15imaju pravo članovi UIR Zagreba.
Popust je moguće ostvariti prilikom narudžbe u izravnom dogovoru s vlasnikom na sljedeće kontakte: 
Damir Fak, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091/1845024. Cijene bez popusta, kao i fotografije kuće s detaljima, dostupne su na sljedećoj poveznici: Karolina Mountain Lodge, Stari Laz - Planinske kuće za najam - Stari Laz, Ravna Gora, Hrvatska - Airbnb. Prizemlje je prilagođeno osobama s invaliditetom.

 

~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~

 

DODATNE OBAVIJESTI vezane uz članstvo u Udruzi

 

Za sve povlastice koje se ostvaruju na temelju članstva u Udruzi, potrebno je imati uredno plaćenu članarinu za tekuću godinu. U suprotnom se povlastice ne mogu ostvariti, odnosno ukidaju se bez dodatne najave ili obavijesti.


 

 

 

Besplatna fizikalna terapija u Domu zdravlja Centar, Runjaninova 4 uz preporuku fizijatra za terapiju te prethodnu najavu putem telefona (01/4897628).

 

librarian

 

 

 

 

Besplatno učlanjenje u bilo koju Gradsku knjižnicu Grada Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića.

 

 

 

 

Druženje u klupskim prostorijama ( Nova cesta 86, ulaz s dvorišne strane ) i sudjelovanje u brojnim i raznovrsnim aktivnostima svakim danom od 8,00-20,00 sati prema određenom rasporedu (Detaljnije).

 


~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~~~~~~~ *** ~

 

PODUPIRUĆI ČLAN Udruge na temelju predočenja važeće članske knjižice (bez međunarodnog znaka) ima mogućnosti sudjelovanja na druženjima, radionicama i ostalim klupskim aktivnostima, izuzev onih s ograničenim brojem sudionika (npr. edukacijske radionice, radionice vježbanja, preventivno-zdravstvena akcija i slične).

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok