Memorijal Marije Topić

Indeks Članka

 

Marija Topić izabrana je za predsjednicu Udruge invalida rada Zagreba 2000. godine i kroz 14 godina predsjednikovanja uspjela je udrugu od 1.000 članova stvoriti udrugom od 10.000 članova. Uspjela je to zahvaljujući svom entuzijazmu, razumijevanju problema i potreba članova. Tražila je u društvu da uvijek budemo uključeni u rasprave o propisima kojima su se regulirala prava osoba s invaliditetom i pri tome se držala principa "O NAMA S NAMA".

U čast i spomen dugogodišnje predsjednice UIR Zagreba osmislili smo MEMORIJAL MARIJE TOPIĆ
koji organiziramo svake godine u mjesecu svibnju, mjesecu u kojem nas je nenadano napustila.

 

 

 

 

 

7. MEMORIJAL MARIJE TOPIĆ

Bliži nam se sedma obljetnica otkako nas je napustila Marija Topić, predsjednica koja je ostavila značajan trag na UIR Zagreba i brojne njezine članove. Njoj će u čast UIR Zagreba organizirati sedmo sportsko-kulturno događanje pod nazivom Memorijal Marije Topić.

Sportski dio programa započet će 17. travnja 2020. godine prednatjecanjima u sedam aktivnosti: pikado, stolni tenis, streljaštvo, viseća kuglana, nabaci krug, šah i belot. Za sudjelovanje u bilo kojoj od sedam nabrojanih aktivnosti može se prijaviti redovan član UIR Zagreba dok iskustvo nije potrebno niti za jednu navedenu aktivnost.

Detalje o rasporedu održavanja prednatjecanja i terminima prijava možete pronaći klikom na crveni gumb: Prednatjecanja.

Propozicije prema kojima će se odvijati sva natjecanja možete pronaći klikom na crveni gumb: Propozicije.

 

Pokrovitelji 7. Memorijala Marije Topić su Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Hrvatsko društvo skladatelja.

 

Važni datumi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok