Mobilni tim

Dio klupskih aktivnosti sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za
socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

grad zagreb logo

Mobilni tim je projekt osmišljen kao prihvatljiv model pomoći osobama s invaliditetom.

Projekt Mobilni tim Udruga je pokrenula 2005. godine, a od 2007. godine isti sufinancira tadašnji Gradski ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, današnji Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

 

Udruga kroz rad Mobilnog tima pomaže svojim članovima s ograničenom pokretljivošću, bilo da je riječ o djelomičnoj ili potpunoj ograničenosti. Ti su članovi nerijetko ugroženi socijalno, materijalno i zdravstveno.

 

Mobilni tim čine pravnik, viša medicinska sestra, prof. kineziologije, dipl. politolog i volonter. Svaki u svojoj domeni, članovi Mobilnog tima pružaju odgovarajuću pomoć te na taj način nastoje navedenim članovima olakšati svakodnevne nedaće i probleme s kojima se susreću, a ujedno pridonijeti njihovom što potpunijem uključivanju u društvo.

 

Aktivnosti tima provode se kroz pružanje pravne, socijalne i preventivno medicinske pomoći, zatim informiranje o aktualnostima vezanim za rad Udruge ili problematiku osoba s invaliditetom te kroz osmišljavanje adekvatnih vježbi te nabavu potrebnih lijekova, kućnih potrepština i slično, kao i pružanje svakog drugog oblika pomoći ili podrške koja se članu u konkretnom slučaju može pružiti.

 

Ukoliko znate člana UIR Zagreba koji je u potrebi za nekom od navedenih načina pomoći, slobodno nas kontaktirajte kako bismo ovim projektom obuhvatili što je veći broj članova u opisanoj potrebi.

 

Projekt je sufinanciran od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok