• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Zdravstvo


Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo, u okviru Projekta "Zagreb – zdravi grad", nastavlja pružati besplatne mamografske preglede žena s prebivalištem u Gradu Zagrebu, a detalje o programu možete pronaći na stranicama Zavoda: Detaljnije.

 

Preporučene mjere zaštita zdravlja starijih osoba od strane Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" pročitajte klikom na sljedeće poveznice:
- zbog hladnoće odnosno niskih temperatura zraka: Preporuka.
- kod izlaganja visokim temperaturama (iznad 30°C): Preporuka.
- u slučaju elementarnih nepogodaPreporuka.

 

ONE-DAY CLINIC novi je projekt udruge SVE za NJU! koji provodi u suradnji s Institutom za tumore, KBC Sestre milosrdnice.
U Klinici za tumore, KBC Sestre milosrdnice, postoji dijagnostika dojke za jedan dan. http://www.kbcsm.hr/klinike/klinika-za-tumore/poliklinika/klinika-za-tumorepoliklinikajednodnevna-dijanostika-dojke/
Za ovu ubrzanu proceduru mogu se javiti žene kojima dosad nije dijagnosticiran rak dojke, a koje imaju suspektan nalaz (palpatorni/UZV/ mamografiju…) i trebaju daljnju dijagnostiku. Dijagnoza za jedan dan smanjuje neizvjesnost, skraćuje vrijeme čekanja nalaza i naravno obavlja se na temelju uputnice u okviru obveznog zdravstvenog osiguranja.
Ako se nađete u ovakvoj situaciji javite se u Udrugu SVE za NJU! (tel. 01/6418765) ili na Kliniku Instituta za tumore (tel. 01/3713688) pozivanjem na obavijest iz Udruge SVE za NJU!
Ova se obavijest tiče žena koje žive u bilo kojem dijelu Hrvatske.

 

Primjedbe vezane uz zdravstvo moguće je slati Povjerenstvu za zaštitu prava pacijenata Grada Zagreba, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na faks 6585-060:
http://www.vecernji.hr/zagreb/pacijenti-se-ne-zale-doktore-da-ne-dodu-crnu-listu-clanak-511184

 

 

srce6Adresar ustanova - bolnička jedinica za centralno naručivanje :

stranica 1                               stranica 2

 

 

 

Podijelite svoja iskustva s liječnicima, kao i (ne)zadovoljstva u tim iskustvima i s drugima te provjerite što drugi misle o njima: http://najdoktor.com/.

 

Broj za pozive hitnoj medicinskoj službi - 194 (broj 94 je deaktiviran).
slika

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok