Posebni porez za motorna vozila osoba s invaliditetom

POSEBNI POREZ ZA MOTORNA VOZILA OSOBA S INVALIDITETOM

Informacija o Pravilniku o posebnom porezu za motorna vozila osoba s invaliditetom objavljena je na mrežnoj stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku: Informacija

Za Pravilnik kliknite na crveni gumb: Pravilnik

 

Za dodatna pojašnjenja, članovi UIR Zagreba mogu se obratiti pravniku u Hrvatski savez udruga invalida rada utorkom i četvrtkom u vremenu od 8,00-14,00 sati na adresi Hrgovići 47 (Jarun) uz obaveznu prethodnu najavu na tel. 4829295. 4812383 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ujedno se za dodatna pojašnjenja može obratiti i Uredu pravobraniteljice za osobe s invaliditetom na neki od sljedećih kontakata: 6102170, 6102171,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Savska 41/3 (Zagrepčanka).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok