• Glasilo invalida rada (GIR)

  Glasilo invalida rada (GIR)

  Novo izdanje Glasila invalida rada (GIR) 48 možete pročitati ili preuzeti osobno u prostorijama Udruge u radno vrijeme ili s naše stranice: GIR

 • Stimulacija

  Stimulacija

  Idemo dalje !!!

  Uključite se u stimulacijske aktivnosti UČI I OSVOJI i UČLANI NOVOG ČLANA, obnovite svoja znanja, naučite štogod novo, promovirajte Udrugu i pritom osvojite vrijedne nagrade. Opširnije.

 • Rekreativno-zdravstveni program

  Rekreativno-zdravstveni program

  U 2019. godini nastavljamo suradnju sa sve tri Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju: Varaždinske toplice, Daruvarske toplice i Thalassotherapia Crikvenica. Opširnije.

 • I mi smo zvijezde

  I mi smo zvijezde

  Četvrtu godinu zaredom organiziramo besplatnu kulturno-zabavnu manifestacija
  I MI SMO ZVIJEZDE
  , ove godine u tri grada - Zagrebu, Zaprešiću i Velikoj Gorici. Datume i lokacije provjerite klikom na sljedeću poveznicu: Detaljnije.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

sat                        info7                         druzenje17
Radno vrijeme                    
Kako postati član                        Mogućnosti članstva

Kazališta

U kojim zagrebačkim kazalištima članovi UIR Zagreba mogu ostvariti popuste pri kupovini ulaznica za predstave?

 

Već gotovo desetak godina dva gradska kazališta članovima osiguravaju popust prilikom kupovine karata:

Gradsko dramsko kazalište GAVELLA, Frankopanska 8-10
daje popust članovima UIR Zagreba uz predočenje važeće članske knjižice, u visini od 50% za sve predstave, osim premijera.

Gavella              Prosinac

 

Gradsko satiričko kazalište KEREMPUH, Ilica 31
daje popust članovima UIR Zagreba uz predočenje važeće članske knjižice, u visini od 40%, a koji se ostvaruje kupnjom kupona.

Kerempuh

 

Glumačka družina HISTRION, Ilica 90
daje popust članovima UIR Zagreba uz predočenje važeće članske knjižice za predstave kako slijedi:

Histrion               Siječanj              

 

ZAGREBAČKO KAZALIŠTE MLADIH, Teslina 7, nudi popuste za pojedinačnu rezervaciju i kupnju ulaznica po cijeni od 30,00 kn za umirovljenike i osobe s invaliditetom. Svi zainteresirani za pogledati neku od predstava koje su pripremili, mogu rezervirati ulaznice putem telefona (01/4876721, 091/4872584).

ZKM

 

Od 2011. godine, nekoliko puta godišnje Zagrebačko gradsko kazalište KOMEDIJA, Kaptol 9 osigurava članovima UIR Zagreba besplatne karte koje se ostvaruju isključivo temeljem ponude kazališta Udruzi.

Komedija

 

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE, Trg maršala Tita 15, priključilo se niže nabrojanim kazalištima i omogućilo članovima UIR zagreba popust prilikom kupovine karata za sve predstave osim premijera u visini od 50%, a koji možete ostvariti uz predočenje važeće članske knjižice.

HNK

 

Tijekom 2014. godine još su neka kazališta odobrila popust za članove UIR Zagreba:

TNT (Teatar na Trešnjevci), Park stara Trešnjevka 1
snizio je cijene svih ulaznica programa Teatra na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka za članove UIR Zagreba uz predočenje važeće članske knjižice.

• nedjeljne matineje za djecu u 11,30 sati
- ulaz za članove UIR Zagreba i njihove pratioce 20 kuna uz predočenje važeće članske knjižice

Mogućnost najave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel. 3695 457 ili doći na blagajnu prije predstave i zatražiti povlaštene ulaznice uz predočenje važeće članske knjižice.

TNT

 

MALA SCENA, Medveščak 2
je kazalište za djecu koje daje popust članovima UIR Zagreba uz predočenje važeće članske knjižice po iznosu od 25,00 kn.

Mala scena

 

ŽAR PTICA, Bijenička cesta 97
je gradsko kazalište za djecu i mlade koje članovima UIR Zagreba daje besplatne karte uz predočenje važeće članske knjižice.

Žar ptica

 

Koncertna dvorana VATROSLAVA LISINSKOG, Trg Stjepana Radića 4
je dvorana koja osobama s invaliditetom odobrava značajne popuste na kupnju ulaznica za velik broj programa u organizaciji KD Vatroslava Lisinskog. Za svaku pojedinu izvedbu potrebno je prethodno provjeriti informaciju u KD Vatroslava Lisinskog obzirom da za programe u kojima je KD Vatroslava Lisinskog vezana s izvođačima posebnim ugovorom koje rade u suorganizaciji ili nisu u njihovoj organizaciji, nisu u mogućnosti odobriti popuste bez suglasnosti partnera.

Lisinski

Newsletter

logotipHRboja projekti1veci

Udruga invalida rada Zagreba je korisnik institucionalne podrške
Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok